Buren afgebrande migrantenhuizen Velp geschrokken: ‘Barbecue mogelijk oorzaak van brand’

met videoARNHEM - De brand in de woningen voor arbeidsmigranten is naar alle waarschijnlijkheid veroorzaakt door een gasbarbecue. Dat bevestigt de brandweer. Daarmee is zo goed als uitgesloten dat de brand is aangestoken. 

6 reacties

 • gejah nijman

  2 maanden geleden
  ankie dan ga ik mijn dochter ook inschrijven als arbeidsmigrant. Dat zou toch helemaal geweldig zijn. 13 jaar wachten en geen woning. Ik weet niet hoe goed jij kan toveren.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Ankie weet blijkbaar niet dat er nog jarenlang een schrijnend tekort is aan woningen in Nederland en bovendien komen veel van dit soort arbeidsmigranten maar voor een paar maanden (als het klopt wat er gezegd wordt) dus een kamer is dan prima.
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Dat is toch ook geen manier om arbeidsmigranten te huisvesten? Huizen zijn voor een een enkel gezin bedoeld of een alleenstaande of stel. Niet voor groepshuisvestingen en afgetimmerde appartementjes. Dat is vragen om moeilijkheden. Geef ze per persoon een appartement in een flatgebouw of per stel; een huis, niet tientallen mensen in een normaal huis zonder brandgangen.
 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  En zo worden duizenden arbeidsmigranten in de regio ondergebracht. Brandgevaarlijke panden en uitbuitende huiseigenaren. Velp is het afvoerputje van Arnhem geworden! Dit land is ziek…
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Arm Nederland.