Voormalig terrein van voetbalclub Achilles '29: De Heikant.
Volledig scherm
PREMIUM
Voormalig terrein van voetbalclub Achilles '29: De Heikant. © Flip Franssen

Burgemeester liet Achilles-crisis onnodig oplopen: ‘De club heeft zichzelf in de voet geschoten’

reconstructieBurgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal en het Openbaar Ministerie (OM) hebben in 2019 de crisis rondom voetbalclub Achilles’29 uit Groesbeek onnodig laten oplopen. Ook werd belangrijke informatie niet gedeeld met de gemeenteraad.

3 reacties

 • Eelco de Boer

  7 maanden geleden
  Volgens mij moet je verder met de toekomst en niet meer wat er in het verleden allemaal fout is gegaan door toedoen van de familie Derks. Feit is dat de voetbalclub geen schim meer is van wat het ooit had moeten worden. Ze spelen op andermansveld en binnen een paar jaar zullen ze opgeslokt worden door de vereniging die ze nu te gast heeft. En de familie Derks is uitgekotst door zo goed als iedereen in het dorp. Het boek is nu dicht. Je moet verder zonder Achilles en zonder familie Derks door.
 • Theo Cools

  7 maanden geleden
  Hopelijk komt nu ook eens de onderste steen boven over de affaire KAAL waar het OM en de burgemeester ook zo in verweven zitten.
 • Peter Schuurstra

  7 maanden geleden
  Dit dorpse drama kent dikke ego's (waarvan de burgemeester er één van is) en veel verliezers. Benieuwd of de gemeenteraad Slinkman nog om opheldering vraagt.