Volledig scherm
PREMIUM
Chiara in februari 2019 © privé foto

Chiara (22) uit Ermelo stierf op een Duitse snelweg na een lange strijd: ‘Nu is gebeurd waar we allemaal bang voor waren’

VIDEOOp een snelweg in Duitsland eindigt op 14 april van dit jaar het leven van de 22-jarige Chiara van Zeijderveld uit Ermelo. Het ongeluk blijkt het trieste sluitstuk van een lange geschiedenis, waarin ze probeert los te komen van haar ex-vriend. Dit is haar verhaal. 

► 14 APRIL 2019 05.20 UUR - HAAR DOOD

Honey Safar Ali zakt door haar knieën, midden op het asfalt van de A31 in Duitsland, net over de grens. Ze kan niet meer opstaan, haar hele lichaam doet pijn. Ze denkt: ik ben hier nu niet, dit is niet echt, het kan niet zo zijn dat dit nu net is gebeurd. Ze voelt zich onzichtbaar, want niemand lijkt te luisteren naar wat ze roept. ,,Help my friend!”

  1. De vele gezichten van ‘superhacker’ Rian van Rijbroek uit Veghel
    PREMIUM

    De vele gezichten van ‘superhac­ker’ Rian; de muze van de oud-spon­sor van De Graafschap

    De Twentse ondernemer en multimiljonair Gerard Sanderink, die met zijn bedrijf Centric De Graafschap sponsorde, is al meer dan een jaar in de ban van Rian van Rijbroek. Wie is deze 50-jarige Brabantse? Is ze echt geheim agente en superhacker, zoals ze zelf beweert? Is ze de ‘lieve en integere vrouw’ die Sanderink in haar ziet? Is ze een golddigger? Of gewoon een heel verwarde vrouw uit Veghel?

Live Voetbal

home logo RKC WaalwijkRKC
23'
0-0
AjaxAJA
away logo
home logo AZAZ
22'
0-1
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FC TwenteTWE
19:45
Willem IIWIL
away logo
home logo FC UtrechtUTR
20:45
PSVPSV
away logo
home logo VVV-VenloVVV
20:45
VitesseVIT
away logo