De nieuwe PvdA-voorzitter Esther-Mirjam Sent
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe PvdA-voorzitter Esther-Mirjam Sent © Paul Rapp

‘Coalitie gedroeg zich zes maanden als een stel kinderen in een zandbak’, vindt nieuwe PvdA-voorzitter Esther-Mirjam Sent

NIJMEGEN - ,,Heel erg verdrietig”, is Esther-Mirjam Sent over coalitiebesprekingen in Den Haag. ,,De tranen springen me in de ogen over wat er is gebeurd.”

22 reacties

 • J.M. Horst

  8 maanden geleden
  @Zomers. Wat heeft D66 (en dan ook nog wie er op deze partij hebben gestemd) te maken met je eerdere bewering dat Nederland rechts heeft gestemd?.
 • Mattie Veld

  8 maanden geleden
  Ik heb heel lang PvdA gestemd, maar ergens zijn ze de weg kwijtgeraakt. Ik vind dan ook dat mevrouw helemaal geen recht van spreken heeft. Ze wil zich nu alleen maar profileren.
 • Jan Zomers

  8 maanden geleden
  @Kai Jansen - het klopt wat u zegt. FvD maar vooral PVV zorgen ervoor dat wij ons uitnodigend migratiesysteem * niet durven te wijzigen. Door Wilders is een taboe en spreekangst ontstaan omtrent migratie en migranten. De nieuwe linkse regering in Denemarken heeft in 2019 het asielbeleid strenger gemaakt, uitsluitend opvang in eigen regio... diverse AZC's zijn gesloten. Hier worden nieuwe AZC's geopend, dit wordt onbeheersbaar en onbetaalbaar met meer woningnood en onvrede bij de bevolking.
 • Jan Zomers

  8 maanden geleden
  @J.M. Horst D66 is een partij * van, voor en door (linkse) ambtenaren * veel leerkrachten stemmen D66. Op gebied van klimaat en migratie is D66 precies hetzelfde als GL en PvdA. Miljarden voor het klimaat en energietransitie waarbij de gewone mensen hun gasrekening en benzine niet meer kunnen betalen. Migratie * ze vinden het niet erg als er 200.000 vluchtelingen naar NL komen waarbij de woningnood en armoede voor de Nederlandse mensen zal toenemen.
 • Jessica Berends

  8 maanden geleden
  PvdA was zelf nog niet zo lang geleden een deel van de regering en toen stelden ze zich niet heel anders op. Ook tijdens deze fornatie bleek de verslaving aan pluche zo sterk te zijn dat zelfs een door Rutte afgedwongen fusie met GroenLinks is overwogen. PvdA heeft zichzelf buitenspel gezet, vindt ook de kiezer.