Coronakoningen vormen een kleurrijk gezelschap: ‘Het loopt zoals het loopt en we genieten van alles wat wél kan’

videoGENDRINGEN - De hoogheden waren stuk voor stuk in vol ornaat. In traditionele kledij en soms zelfs met koningszilver dat al eeuwenoud is. Allemaal opgedoft voor de traditionele schuttersfoto van deze krant. 

4 reacties

 • Marcel Rijkers

  1 maand geleden
  Tja, dat krijg je met de QR code waarbij de gevaccineerde iedereen volop besmetten omdat die gewoon besmettelijk zijn en dus de besmettingen een extra boost kregen! De vrij geteste ongevaccineerde die volledig veilig zijn worden door de gevaccineerde gewoon besmet! En dat is bij de huidige politiek volledig veilig...! Het word hoog tijd dat er weer gebruik gemaakt gaat worden van gezond verstand, bescherm de kwetsbare en ga gewoon verder met het leven!!
 • Joep Meij

  1 maand geleden
  ‘Genieten wat wel kan ‘…wanneer je iets van een virus begrijpt dan weet je dat dit niet kan. Het is niet zo dat Hugo bepaald wat wel en niet kan,je moet zelf zo wijs zijn.
 • Noortje Berendsen

  1 maand geleden
  O zo gezellig en volgende week krijgt HUGO weer de schuld.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Net op tijd - nu kan het nog... gezellig dicht bij elkaar. Volgende maand dan is het weer 1,5 meter.
 1. Zóveel ongelukken in korte tijd, dat vraagt om onderzoek: ‘Heel belangrijk om te kijken hoe ze ontstaan’
  PREMIUM
  11

  Zóveel ongelukken in korte tijd, dat vraagt om onderzoek: ‘Heel belangrijk om te kijken hoe ze ontstaan’

  NIJMEGEN - Verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen pleit voor een intensief onderzoek naar het grote aantal ongevallen in de laatste weken. ,,Ik heb geen professionele gegevens, maar het lijken meer ongelukken te zijn dan normaal in deze periode", zegt Tertoolen. ,,Ik denk dat het heel belangrijk is om te kijken hoe die zijn ontstaan. Misschien gebeurt dat wel te weinig.”