De nieuwe directeur van Thuiswinkel.org Marlene ten Ham.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe directeur van Thuiswinkel.org Marlene ten Ham. © Herman Stöver

Dankzij deze organisatie in de Edese bossen winkel je veilig online

EDE - Grote kans dat je het logo van Thuiswinkel.org wel eens hebt gezien. Met het rood-groene huisje weet je zeker dat je online veilig winkelt. Dat de belangenvereniging voor webwinkels in Ede zit, weet dan weer bijna niemand. Tijd voor een gesprek met de nieuwe directeur Marlene ten Ham.

0 reacties

 1. VS leggen Cuba nieuwe sancties op, Biden dreigt met meer maatregelen

  VS leggen Cuba nieuwe sancties op, Biden dreigt met meer maatrege­len

  De VS hebben Cuba vrijdag nieuwe sancties opgelegd vanwege het onderdrukken van anti-regeringsdemonstraties eerder deze maand. President Joe Biden waarschuwde dat extra strafmaatregelen in het verschiet liggen als het land geen ingrijpende hervormingen doorvoert. ,,Er zal meer volgen tenzij er een drastische verandering komt in Cuba, wat ik niet verwacht’’, zei Biden op een persconferentie na een bijeenkomst met Cubaans-Amerikaanse leiders in het Witte Huis.
 2. Opnieuw grote roof bij juwelier Parijs: ‘Overvallers lijken geïnspireerd door diefstal van dagen geleden’
  Update

  Opnieuw grote roof bij juwelier Parijs: ‘Overval­lers lijken geïnspi­reerd door diefstal van dagen geleden’

  In het centrum van Parijs heeft opnieuw een grote roof plaatsgevonden bij een juwelier. Twee daders gingen er vanmiddag te voet met een buit vandoor en worden door de politie gezocht. De schattingen van de buit lopen uiteen van 400.000 tot 2 miljoen euro. Opvallend: slechts drie dagen geleden overkwam een andere juwelier in de Franse hoofdstad hetzelfde, ook toen namen overvallers voor miljoenen euro’s aan sieraden mee.