Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © REUTERS

Date met bloedmooie Lydia via Snapchat blijkt afrekening na mislukte oortjesdeal

Je denkt via snapchat een bloedmooi meisje uit Nijmegen gestrikt te hebben voor een drankje. Krijg je bij de afspraak zelf ineens drie jongens op je dak, die je op straat overvallen en beroven. Het overkwam een jonge Rhedenaar in mei 2019. 

5 reacties

 • Hendrik Horden

  2 maanden geleden
  De uitspraak is over 2 weken. Pas dan zullen we het vonnis gaan zien en kunnen beoordelen of en in hoeverre de rechter gevoelig is voor de ene of andere partij.
 • Gerrit Louter

  2 maanden geleden
  Wat opvalt is......dat als ze worden gepakt....het volgens hun advocaat eigenlijk normaal hele lieve persoontjes zijn die in een moment van verstand verbijstering een misdrijf hebben gepleegd...je zou zeggen.....rechters trappen toch niet meer in dit soort standaard gladde praatjes...? maar.....blijkbaar zijn er toch nog bij ,,, die hier gevoelig voor zijn...
 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  Het is het grote liegen en die rechters trappen er maar weer in...u bent niet tot antwoorden verplicht is ook maar belachelijk...privacy ja ja.
 • patrick wijgman

  2 maanden geleden
  En ja hoor ......taakstrafje. Want ohhh het zijn eigenlijk heeeele lieve jongens normaal .
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  En daar gaan we weer Ze deden niks, zijn eigenlijk heel lief, zijn verward, wisten niet wat ze deden, was niet de bedoeling Nog net geen schadevergoeding voor de daders? Of zijn zij de slachtoffers? denken advocaten volgens mij altijd wel