Bas Dost haalt uit voor de enige en winnende treffer in de Galgenwaard. Carlens Arcus ligt verslagen op de grond
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Dost haalt uit voor de enige en winnende treffer in de Galgenwaard. Carlens Arcus ligt verslagen op de grond © Ronald Hoogendoorn

De armoede regeert in de Galgenwaard: met domper in slotfase voor Vitesse en gelukzaligheid bij FC Utrecht

Torenhoge ambities, maar breekbaar gestel. Vitesse kan vroeg in het seizoen de fijnproever niet bekoren. De 1-0 nederlaag bij FC Utrecht is een nieuwe domper in Arnhem.

5 reacties

 • Henny . Jansen

  3 maanden geleden
  Vitesse was niets minder maar wel weer een verlies partij. Waarom wisselt hij weer zo snel hij haalt 2 creatieve spelers eruit. Al met al weinig kansen gecreëerd dat vind ik zorgelijk. En waar is dat vulgas football gebleven ik zie er weinig van. Ik weet niet wat deze trainer wilt op papier met 1 aanvaller die zeker vaak valt!
 • JP Pen

  3 maanden geleden
  Die nieuwe grootaandeelhouder is best vaag (alweer). Dit vond ik: "Er is bar weinig informatie te vinden over deze durfkapitalisten. Zeer magere website, het bedrijf bestaat pas en heeft maar 5 werknemers. Van wie er twee het afgelopen jaar toegetreden zijn. Vorige bedrijf dat Perry in 2019 oprichtte (Friend Health) bestaat al niet meer." Klinkt niet bijster betrouwbaar. We zullen zien.
 • Tinus Timmerman

  3 maanden geleden
  De armoede regeert .....! Dit had ook boven het verslag van b.v. PSV kunnen staan maar wordt uiteraard alleen bij Vitesse geplaatst. Armoede zag je bij PSV waar de waarde van spelers vele malen hoger is dan bij Vitesse. Een team dat voor de helft bestaat uit jonge en nieuwe spelers, en dat duidelijk in een opbouwfase zit. Vitesse heeft dit seizoen maar een doel, het linker rijtje en welke plaats is ondergeschikt. Dat alles nog niet goed loopt is duidelijk maar dat telt voor heel veel clubs!
 • Robert Oeveren

  3 maanden geleden
  Vitesse speelde eigenlijk goed en gecontroleerd. Alleen weinig kansen en dreiging voor de goal. Er zit voldoet voetbal in deze ploeg Het is te hopen dat deze ploeg de komende tijd sterker wordt.
 • Hans Willemsen

  3 maanden geleden
  Jammer dat Letsch wederom heel vreemd wisselt, toen hij Kozlowski wisselde haalde hij het voetbal uit de ploeg