De schade is groot na de botsing tussen beide vrachtwagens bij Vollenhove.
Volledig scherm
PREMIUM
De schade is groot na de botsing tussen beide vrachtwagens bij Vollenhove. © Compact Media

De baas van vuilnisman Jan hoorde getoeter en daarna niets meer, zijn slachtoffer neemt hem ‘niets kwalijk’

Hij was handsfree aan het bellen met de planner van zijn baas toen die getoeter hoorde, daarna een enorm kabaal, en vervolgens stilte door de telefoon. De 33-jarige chauffeur uit Tuk van afvalverwerker ROVA hing intussen op de provinciale weg in Vollenhove voorover in de afgebroken cabine van zijn vuilniswagen ‘naar het asfalt te kijken’.

3 reacties

 • Ha Jong

  2 maanden geleden
  @Walter, Vergeet niet dat een chauffeur die veel kilometers rijdt meer risico loopt op een fout of vergissing dan die die weinig van huis gaat.
 • P Van de Kaa

  2 maanden geleden
  @walter, handsfree bellen is in Nederland niet verboden.
 • Walter Verberg

  2 maanden geleden
  Deze chauffeur neemt willens en wetens het risico door te bellen tijdens het rijden ,het innemen van zijn rijbewijs is echt de enigste juiste straf .achteraf spijt hebben is echt onvoldoende
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.