Het boerenprotest in Stroe
Volledig scherm
PREMIUM
Het boerenprotest in Stroe © ADR

De boeren? Dat is voor de nieuwe VVD-leider in Gelderland ‘een actueel onderwerp’, maar ook niet meer dan dat

DOORNENBURG - Zoek vooral niks achter het zinnetje in het persbericht over haar verkiezing als lijsttrekker van de VVD in de provincie Gelderland: ‘Als het gaat om stikstof wil ik samen met de Gelderse boeren werken aan haalbare en betaalbare oplossingen’. ,,Dat is erin gekomen omdat het een actueel thema is.” 

12 reacties

 • Jan Rasing

  2 maanden geleden
  VVD is druk bezig zichzelf te elimineren. Vergeten van alles en zijn niet meer betrouwbaar. VVD Lingewaard geeft voor de verkiezingen aan dat voor windturbines bij Caprice een hoogte van 240 meter veel te hoog is. De hoogte bij de Pleij 180 meter is genoeg. Ivm gezondheid geen eigen normen maar landelijke normen die goed onderbouwd zijn. Nu VVD in het college zit allemaal vergeten, puur bedrog! Hopelijk gaan ze op deze weg van list en bedrog verder, dan zijn we zo van die club af.
 • piet janssen

  2 maanden geleden
  Gaat de VVD van de boeren winnen? Als de boeren de acties lang genoeg vol houden, dan gaat dit waardeloos kabinet vallen! De tijd van de VVD zit erop en wat laten ze een puinhoop achter! Oja daar krijgen de coalitiepartijen dan de schuld van!
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  wie is dit geval nu weer om zo negatief te reageren. een lege huls, dat beter zou moeten weten na de peiling van zondag. de vvd staat namelijk op het punt om gereduceerd te worden tot een niets zeggend clubje. zij hebben de slag verloren en worden verzocht de regering te verlaten.
 • Martin De Beer

  2 maanden geleden
  Sorry maar wat een lege huls is deze dame, zit geen charisma of drive in haar uitdrukking en uitlatingen. De stikstofcrisis drijft mensen of richting extreem links of naar extreem rechts en de zgn middenpartijen zullen geminimaliseerd worden.
 • Jan den Tien

  2 maanden geleden
  VVD, allang geen Volkspartij meer. En van Democratie is ook weinig te merken. Blijft over de V van Vrijheid. Dat bekend staat als loslaten. ....