ansichtkaart Frankrijk
Volledig scherm
PREMIUM
ansichtkaart Frankrijk © Eigen foto

De coronastress van tevoren was groter dan die in het vakantieland zelf: ‘Het is hier anders, maar nog steeds fantástisch’

Na berichten over vaccinatiestress voor vertrek, coronaclusters op Franse campings en verplichte quarantaine, vroegen we lezers van De Gelderlander: hoe bevalt de vakantie? 

6 reacties

 • Henk Jansen

  1 maand geleden
  IN Zweden zijn er 0 Corona doden en is bijna alles weer normaal. Hoe vervelend ook: er gaan meer mensen doood aan drank en sigaretten!
 • jeroen van zwieten-aerendonck

  1 maand geleden
  Volgend jaar duikt er wel en ander virus op,covid 19 zal altijd blijven zie het maar als en plaatsvervangende griep.dus wen er maar aan.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  85% is nu gevaccineerd... Corona is bijna ten einde. Testen wil niets zeggen - veel mensen worden positief getest maar worden niet ziek. Volgend jaar is dat nog steeds zo, dus we gaan stoppen met testen en sneltesten. Jammer van al die testspullen waar we nog miljoenen stuks van hebben liggen.
 • Pedro Kantor

  1 maand geleden
  Het 1e wat we hadden moeten doen toen corona kwam en de laatste versoepeling die we nog zouden moeten doen is vliegverkeer en reizen toestaan. Zo kwam corona hier, en al die leuke varianten waardoor we nu in de shit zitten. Niet feestende jongeren of wappies, Schiphol is de bron van alle ellende. En juist Schiphol mag openblijven want Mark Rutte doet alles voor Schiphol, inclusief onze gezondheid ervoor opofferen. Dus niet klagen als de volgende variant komt, met dank aan Rutte.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Zo blijkt... theorie is anders dan de praktijk en anders dan wat de NPO en Rutte ons voorschrijven. Je mag niets en moet van alles... en in de praktijk - je mag alles en moet niets. Komen ze terug in NL dan blijkt dat een deel positief besmet is. Ra, ra hoe zou dat komen?
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.