Volledig scherm
PREMIUM
Julian Droog en Eric Meijers aan tafel, op de plek van het gefilmde incident. © Raphael Drent

De kutkeeper en de kutkrant gingen viraal: ‘ iets positiefs lazen we nooit terug’

De VerzoeningKerst is bij uitstek de tijd van verzoening. De Gelderlander brengt die mensen en hun standpunten aan tafel, die afgelopen jaar lijnrecht tegenover elkaar leken te staan. Tijd voor een goed gesprek. Deel 1 : Julian Droog versus Eric Meijers.

Wie zitten er aan tafel?

Van Achilles ‘29: Eric Meijers uit Nijmegen. Tot januari 2018 trainer bij Achilles ’29 in Groesbeek en sinds november trainer bij VVSB Noordwijkerhout.

Van De Gelderlander: Julian Droog uit Arnhem. Freelance sportverslaggever voor onder meer De Gelderlander. Hij volgt Achilles ’29 sinds het seizoen 2015/2016 en maakte de degradatie uit de eerste divisie in 2017 mee. 

Hoe voelt dat, aan tafel met elkaar op de plek waar het escaleerde?  
Meijers: ,,Prima. Dat incident, toen Achilles degradeerde, is meer dan een jaar geleden. Daarna is er een gesprek geweest tussen Julian en mij. Het was al besproken en afgesloten, maar door die documentaire werd het weer gigantisch opgerakeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.