De Meilandjes verlaten de Achterhoek: ‘We komen zéker nog eens wijnen in Hengelo!’

VIDEOHet Achterhoekse avontuur van de Meilandjes zit er na tien maanden alweer op. Martien en Erica kijken voor het eerst en het laatst terug in een gesprek met De Gelderlander: ,,Van veel plannen is helaas niks gekomen.”

19 reacties

 • Jaap De Boer

  2 jaar geleden
  Dag lieve familie Meiland, we zien jullie heel graag terug. Jullie waren de enigen die uitspraken wat zoveel inwoners van Bronckhorst, aannemers en ondernemers over deze gemeente zeggen. Kom vooral terug voor een goed glas wijn! Welkom!
 • R. Laarman

  2 jaar geleden
  Wat een jaloezie hier Ze zijn leuk,doen niemand kwaad en pak je afstandsbediening bediening en zap weg als je het niets vind.
 • Katie Willems

  2 jaar geleden
  Wat een gezeik. Prima mensen en je kon ze er hier goed bij hebben. En jammer voor de gemeenschap, de horeca en de middenstand, want het zorgde voor veel geld in het laatje. Ze moeten bij de gemeente niet zo bekrompen doen en zorgen voor meer woongelegenheid in bestaande gebouwen. Inderdaad beter dan drugslabs etc. Wat stelde het eigenlijk voor?
 • Ron van Dijk

  2 jaar geleden
  Zolang ze maar niet naar Nijmegen komen vind ik alles best, ha, ha!
 • Bert Peters

  2 jaar geleden
  Er zitten zoveel kanten aan dit verhaal. Maar naast de overijverige ambtenaren die tijdens een grote woningnood menen op hun strepen te moeten staan hebben ze zich niet zelf tot sterren verheven. Maar komt door het niveau van tv kijkent Nederland. Die zorgen voor de kijkcijfers. De Meilandjes slaan er poen uit. En dat is zo te zien niet al te moeilijk toch bij de onze kritische boulevard kijkers.