Ressen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ressen. © Gerard Verschooten

De toekomst van de A15: Zijn er winnaars of verliezers?

5 vragenDe verlenging van de A15 komt er voorlopig niet. De stikstofberekeningen rond de weg zijn volgens de Raad van State te beperkt uitgevoerd. Vijf vragen en antwoorden over de uitspraak.

9 reacties

 • Rj Sluiter

  10 maanden geleden
  Lag dit stuk weg bij Den Haag, had de verlenging er al gelegen
 • Johann Janssen

  10 maanden geleden
  de macht van Rutte is voorbij en dat zullen de verkiezingen uitwijzen. de mensen pikken de Rutte doctrine niet langer.
 • Doreen Proos

  10 maanden geleden
  Het was te verwachten dat de Raad van State alle argumenten van omwonenden en tegenstanders afwijst. Het ligt in de lijn van de toeslagendossier en de Rutte doctrine dat burgers zelden gelijk krijgen. Ze gaan nu weer een list verzinnen om het doortrekken te laten doorgaan.
 • Jan Knuiman

  10 maanden geleden
  Gemeente Lingewaard liep weer eens voor de muziek uit. Veel geld uitgegeven aan wijzigen karstraat. Want er was blijkbaar toch geld genoeg. Gemeentebelasting zal wel weer fors omhoog gaan.
 • Johann Janssen

  10 maanden geleden
  er zijn geen winnaars hier in het oosten van het land mocht dit slechte plan doorgang vinden. wij moeten extra betalen en daarbij nog steeds een flik stuk omrijden. gelukkig heeft de minister geen bevoegdheid meer en kan een andere minister zich over dit probleem gaan buigen alleen laat die man of vrouw dan wel luisteren naar alle bezwaren die er zijn ingediend en zich er niet met een jantje van leiden er van afmaken zoals ik gisteren hoorde van een woordvoerster van de Provincie.