Ressen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ressen. © Gerard Verschooten

De toekomst van de A15: Zijn er winnaars of verliezers?

5 vragenDe verlenging van de A15 komt er voorlopig niet. De stikstofberekeningen rond de weg zijn volgens de Raad van State te beperkt uitgevoerd. Vijf vragen en antwoorden over de uitspraak.

7 reacties

 • Rj Sluiter

  2 jaar geleden
  Lag dit stuk weg bij Den Haag, had de verlenging er al gelegen
 • Doreen Proos

  2 jaar geleden
  Het was te verwachten dat de Raad van State alle argumenten van omwonenden en tegenstanders afwijst. Het ligt in de lijn van de toeslagendossier en de Rutte doctrine dat burgers zelden gelijk krijgen. Ze gaan nu weer een list verzinnen om het doortrekken te laten doorgaan.
 • Jan Knuiman

  2 jaar geleden
  Gemeente Lingewaard liep weer eens voor de muziek uit. Veel geld uitgegeven aan wijzigen karstraat. Want er was blijkbaar toch geld genoeg. Gemeentebelasting zal wel weer fors omhoog gaan.
 • Mijn mening End of the western world

  2 jaar geleden
  Wat van zwam oppert klopt volledig, al het verkeer dat niet méér over de pleyweg en over de Apeldoornseweg moet bespaart veel meer co2 dan dat keurig 100 rijdende auto's uitstoten.
 • R.A. Maat

  2 jaar geleden
  Lekker gemakkelijk redeneren. Nog meer asfalt is niet nodig met al het thuis werken in de toekomst.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”