De twee wietplanten van Jan (73) en zieke Jannie (68) moeten weg: ‘Niets helpt, alleen dit nog’

Naast een moestuintje hebben Jan (73) en Jannie (68) van Raalte in hun tuin in Hasselt twee wietplanten staan. Jan gebruikt de plant om wietolie te maken zodat Jannie minder huidklachten heeft, maar door een anonieme melding dreigt de politie de planten zaterdag weg te halen.

68 reacties

 • wim

  2 jaar geleden
  30 planten mag, voor eigen gebruik.
 • PietjeBel

  2 jaar geleden
  en vrij van zware metalen en bestrijdingsmiddelen.  Het wordt gekweekt door Bedrocan BV , de enige legale wietkwekerij van Nederland
 • Helga Revius - Balt

  2 jaar geleden
  maar leen niet iedereen is het zelfde elke huid van ieder mens is anders en daarbij zit het in je DNA wat voor ziekte je krijgt, want de ene mens heeft meer DNA van de familie van je Moeders kant en de ander heeft de DNA van de familie van de Vaders kant en daar is niks aan te doen, het enigste wat een vrouw kan afvragen zal ik kinderen nemen met de ziektes die in de beide families hebben 
 • Leen

  2 jaar geleden
  Er zijn middelen op de markt die zelfs de ergste psoriasis voldoende onderdrukt, bewezen, dus niet zeggen dat niets helpt behalve de zelfgemaakte olie.Het wordt tijd dat elke vorm van drugs dus ook alle softdrugs helemaal verboden wordt in Nederland.Veel teveel mensen waaronder de meeste jongeren beneden 20 jaar zijn volledig verslaafd aan die troep. Je kunt nergens meer komen of je ruikt wietlucht. Helemaal niets meer toestaan en niet zoals nu ook gebeurd met alcohol; 2 glazen mag?? Nee, 100% nuchter en helder moet het zijn. 
 • PietjeBel

  2 jaar geleden
  Ik weet dat de geneeskrachtige werking van wiet nog steeds niet wetenschappelijk is bewezen. Dat velen het opblazen en wietolie ook schadelijk kan zijn en daarvan meldingen zijn gedaan. Wiet kan wel wat klachten verzachten. Sommige wiet remt psychoses, andere roept ze op.
 1. Van der Staaij: Ik vrees tweedeling door coronavaccinatie
  Play

  Van der Staaij: Ik vrees tweedeling door coronavac­ci­na­tie

 2. Vuurzee bij industriebrand in Den Bosch
  Play

  Vuurzee bij industrie­brand in Den Bosch