De vernieuwde Gelderlander-app: vanaf nu draait alles om jouw regio!

ARNHEM/ NIJMEGEN - De Gelderlander-app is vernieuwd, vanaf nu navigeer je nog makkelijker (en sneller) naar het nieuws dat jij belangrijk vindt. Dankzij de nieuwe kubusnavigatie draait werkelijk alles om jouw regio.

Download de app hier.

De app heeft vier schermen:

1. De Gelderlander voorpagina met toegang tot sport en algemeen nieuws

2. Het lokale nieuws uit de door jou geselecteerde plaatsen en regio’s

3. Video’s met nieuws uit jouw regio, sport, series en show

4. Topics: het nieuws uit 13 toonaangevende kranten 

Volledig scherm
De nieuwe app is nu te downloaden. © DG

Onze voorpagina

Volledig scherm
De nieuwe app is nu te downloaden. © DG

Op het eerste scherm vind je de Gelderlander zoals je het van ons gewend bent; een mix van het belangrijkste nieuws uit jouw stad, plaats of regio. Via de navigatie onderin het scherm krijg je een lijst met al het laatste nieuws op chronologische volgorde. De knoppen Sport en Algemeen brengen je logischerwijs snel naar al het sport- en nieuws uit binnen en buitenland. 

Lokaal nieuws

Volledig scherm
De nieuwe app is nu te downloaden. © DG

Op het volgende scherm van onze app draait alles om jouw regio. Via de knoppen onderin kun je vier plaatsen of regio’s kiezen die voor jou belangrijk zijn. Vanaf dat moment houden we je continue op de hoogte van het nieuws uit die plaatsen.

Video

Volledig scherm
De nieuwe app is nu te downloaden. © DG

Dan het derde scherm. Net als je televisie bestaat onze videowereld uit verschillende kanalen. Zoals nieuwsvideo’s uit de regio, maar ook series die we zelf maken en series van bekende makers zoals sportvideo’s van Eurosport, Ziggo en NOC*NSF. Onder de knoppen Kanalen en Series vind je overzichten van alles wat we aan video te bieden hebben.

Topics 

Volledig scherm
De nieuwe app is nu te downloaden. © DG

Het vierde scherm: Topics, dit is jouw toegang tot alle artikelen uit 13 kranten van de Persgroep, waartoe ook de Gelderlander behoort. Zoals de regiotitels, Het Parool en de landelijke kranten de Volkskrant en Trouw. Uit België: Het Laatste Nieuws en De Morgen. is gratis te gebruiken voor abonnees, maar ook als niet-abonnee kun je gratis kennismaken met.

Feedback

Volledig scherm
De nieuwe app is nu te downloaden. © DG

We blijven de app continue verbeteren. Heb je daar ideeën over of vragen aan ons? Via de knop Menu kun je op Feedback klikken. Daar kunnen je vragen aan ons stellen, problemen aankaarten of complimenten uitdelen. Hoe dan ook vinden we het fijn om van je te horen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.