Naomi (links) en haar vader Albert Heller in strijd over de wifi.
Volledig scherm
PREMIUM
Naomi (links) en haar vader Albert Heller in strijd over de wifi. © Raphael Drent

De wifi gaat ‘s avonds uit voor Naomi (14), kan haar vader dat nog wel maken?

WAGENINGEN - Een dochter die smeekt of ze nog langer gebruik kan maken van het wifi-netwerk. Een vader die na de vakantie probeert de teugels weer aan te halen. Het klassieke opvoedprobleem in 2022 gaat maar over één ding: schermtijd.

5 reacties

 • Rene Frentz

  2 maanden geleden
  Bezorgde vader : daar ligt de jeugd niet wakker van als de wifi uit gaat. 5G is bijna net zo snel. en voor 10 euro per maand kunnen ze bijna onbeperkt op internet
 • Willem Keizer

  2 maanden geleden
  Als ouder ben je verantwoordelijk voor je kind en ja met 14 ben je nog een kind!! Geen discussie jij bent de baas! Het lijkt tegenwoordig wel of iedereen bang is voor zn kind! En als er iets gebeurt wijzen ze met de vinger naar jou, dan snappen ze niet wat jij wel niet allemaal goed hebt gevonden want het is toch nog maar een kind van 14!! En huiswerk smoesjes komop zeg! 21.00 telefoontje uit Klaar! Met 16 kijken we weer verder! En nee ik ben niet ouderwets maar Beschermend in deze viese wereld!
 • henk hartog

  2 maanden geleden
  Ik moest ook elke dag vroeg naar m'n nest Begin jaren zestig. Kleine kinderen van 14 Jr horen op tijd in hun kooi te liggen, géén gezeik , gewoon erin. S,morgens zijn ze niet aan te zien. Ps, stel een tijdklok in je modem in, ga op internet , zoek jouw INTERNET MODEM merk en type, en duik in het systeem. Zoek de naam van die mobiel, en zet hem op tijdklok. Opstarten en klaar. Goh, zo jong nog en wakker? Andere tijd dan toen !
 • Guus Smolders

  2 maanden geleden
  14 jarige om 22 uur nog niet naar bed? Tsssk. Vroeger lag ik er toen echt een in. Is ook alvast wennen voor later als je moet werken. Ik werk in ploegen en lig soms al om 21 uur in bed omdat ik er om 5 uur alweer uit moet. Gewoon WiFi uit. Ouders zijn de baas, niet de kinderen!
 • R Sempel

  2 maanden geleden
  Het is geen gek idee om WiFi op een bepaalde tijd uit te zetten. Wanneer je om je heen kijkt is de jeugd en jong volwassenen alleen maar bezig met om de haverklap te kijken of er berichten binnenkomen op de smartphone. Goed ik heb makkelijk praten. Ik ben eind 60. Mijn smartphone heb ik zo ingesteld dat tussen 21:30 en 09:00 uur geen berichten binnenkomen. Er zijn idioten onder mijn vrienden die om 03:00 uur soms om 05 uur nog berichtjes sturen.