Een berg afval op Het Berkenven.
Volledig scherm
PREMIUM
Een berg afval op Het Berkenven. © Manon Agterbosch

Deze camping lijkt wel een vuilstortplaats: ‘Vertrekkende bewoners laten volledige caravans achter’

GEESTEREN - Ze vierden er decennialang vakantie. Maar nu moeten recreanten en bewoners hun stekkie op de camping Het Berkenven halsoverkop verlaten. Dat alles door de aangekondigde vernieuwing van het park. Voormalige vakantiegangers laten bij vertrek soms alles achter. Ondertussen slijpen achterblijvers de messen om hun plek te behouden. „De advocaat is geregeld.”

3 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Geef ze weinig kans, door heel Nederland worden campings opgekocht en omgebouwd tot parken met vakantiehuizen, brengt nu eenmaal meer op voor de beleggers.
 • Egbert Lagemaat

  1 jaar geleden
  Als je een goede advocaat neemt zou hij je geen kort geding adviseren. Hoe treurig ook, het is nu eenmaal verboden om permanent op een camping te wonen.Hetzelfde meegemaakt en helaas heb je echt geen poot om op te staan.Weet niet of de camping is aangesloten bij de Recron - Hiswa ? Dan moeten ze je 18 maanden geven om te verhuizen. Zo niet heb je geen mogelijkheid. Einde contract en wegwezen. Advocaat is geldverspilling en zinloos.
 • ditty heck

  1 jaar geleden
  Wat n ellende hoop voor jullie dat je niet weg hoeft
 1. Topadvocaat Knoops na snoeihard rapport: Nabestaanden Peter R. de Vries kunnen de staat aanklagen

  Topadvo­caat Knoops na snoeihard rapport: Nabestaan­den Peter R. de Vries kunnen de staat aanklagen

  De nabestaanden van Peter R. de Vries, advocaat Derk Wiersum en kroongetuige Nabil B. kunnen op grond van de harde conclusies van de Onderzoeksraad voor Veiligheid de staat aansprakelijk stellen voor immateriële en materiële schade, stelt topadvocaat Geert-Jan Knoops tegen deze site. Het uitgelekte conceptrapport zou uitwijzen dat politie en justitie veel steken hebben laten vallen op het gebied van beveiliging. ,,Dit kan zeker als basis dienen voor verdere juridische stappen.”