Volledig scherm
PREMIUM
Leraar Jan van de Ven. Foto: Ed van Alem © Ed van Alem

Deze drie leerkrachten zijn in de race om Leraar van het jaar te worden

NIJMEGEN - Drie leerkrachten uit deze regio zijn in de race voor de titel Leraar van het Jaar 2018. Jan van de Ven, Hilco van de Kraats en Dirk Megens zijn door een beroepsjury genomineerd. Zaterdag wordt bekend gemaakt wie de titel wint.

Jan van de Ven uit Venray is docent op de Josefschool in Overloon en als duo met Thijs Roovers kanshebber in de categorie primair onderwijs (PO). De twee leerkrachten zijn de motor achter de beweging PO in Actie, die duizenden juffen en meesters op de been kreeg om meer salaris en een lagere werkdruk te eisen. Ze hadden succes, want er kwam geld bij voor alle meesters en juffen die op de basisschool voor de klas staan. Niet genoeg, vinden de meesters, maar ze deden in het najaar toch een stapje terug om meer tijd aan hun gezinnen te kunnen besteden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Live Voetbal

home logo AjaxAJA
EINDE
0-1
ChelseaCHE
away logo
home logo Lille OSCLIL
EINDE
1-1
Valencia CFVAL
away logo