Volledig scherm
PREMIUM
© Aloys Oosterwijk

Die behaarde billen, gingen die wel echt in dat gezicht?

Militairen SchaarsbergenARNHEM - De eerste dag in het proces tegen vijf (oud-)militairen van de Oranjekazerne in Schaarsbergen, die er van worden verdacht in 2013 drie collega's te hebben bedreigd, mishandeld en aangerand, was er één van de onsmakelijke details. Maar of al de genoemde incidenten echt hebben plaatsgevonden? Een welles-nietesspel in de rechtbank.

2 reacties

 • Marjolein

  2 jaar geleden
  Die verjaringstermijn is belachelijk. Als ze het daarop moeten winnen: sneu en schuldig. Wanneer je weet dat je in je gelijk staat dan heb je die verjaring niet nodig.  
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Denk dat op het moment leidinggevenden naar buiten komen met opmerkingen als "het zijn geen koorknapen" als er melding is van ernstige feiten die grondig onafhankelijk straf onderzoek behoeven de toon al gezet is.  Als er ergens gezongen word...left right left...heeeehoooo captain...! Hopen dat de rechtbank een duidelijk signaal zal afgeven waar de wangen van hoog tot laag baret rood van zullen kleuren in Schaarsbergen....!
 1. Franse journalist vecht voor zijn leven op ic na aanval jeugdbende, verdachte (21) opgepakt

  Franse journalist vecht voor zijn leven op ic na aanval jeugdbende, verdachte (21) opgepakt

  Een Franse journalist ligt in kritieke toestand op de intensive care nadat hij afgelopen weekend in de noordoostelijke stad Reims ernstig werd mishandeld door een groep van ongeveer tien agressieve jongeren. Dat gebeurde terwijl hij verslag wilde doen van een mogelijk massale vechtpartij tussen tientallen mensen. Een 21-jarige jongeman is beschuldigd van poging tot moord, een tweede verdachte is geïdentificeerd en wordt naar verluidt een dezer dagen aangehouden.
 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open