Een grote brand in januari bij het e-bikebedrijf aan de Kovel in Cuijk verwoestte het pand.
Volledig scherm
PREMIUM
Een grote brand in januari bij het e-bikebedrijf aan de Kovel in Cuijk verwoestte het pand. © Ed van Alem

Directie E-bike vraagt politie om extra beveiliging na reeks van aanslagen en brandstichtingen

De directie van het bedrijf Ebike4Delivery met vestigingen in Cuijk en Nijmegen heeft de politie  extra beveiliging gevraagd. Sinds in januari de grote loods in Cuijk in vlammen opging, werd het bedrijf geteisterd door aanslagen. Negen keer is brand gesticht en zijn woningen van leidinggevenden beschoten. Volgens de politie is het onderzoek naar de e-bike-aanslagen ‘in volle gang’. 

3 reacties

 • Sonne Bon

  4 maanden geleden
  Extra beveiliging, En wie betaalt dat dan.. Missch zelf is meer vertellen en uitlichten wat er aan de hand is.
 • J. Zomers (69)

  4 maanden geleden
  De onderwereld zit steeds meer in de bovenwereld, afpersing en bedreiging zie je nu op veel plaatsen? Het gaat de verkeerde kant op.
 • Frank van de Berg

  4 maanden geleden
  De directie van het bedrijf moet openheid van zaken geven dit gebeurt niet zo maar onschuldigen mensen raken hier bij betrokken wat hebben ze te verbergen ?.
 1. Woningen langs kust massaal gekocht voor verhuur aan vakantiegangers
  2

  Woningen langs kust massaal gekocht voor verhuur aan vakantie­gan­gers

  In de gebieden langs de kust worden veel woningen gekocht door mensen die zelf ergens anders wonen. Ze gebruiken de huizen als buitenhuis voor zichzelf of om te verhuren aan vakantiegangers. In de afgelopen tien jaar is het aantal tweede woningen zelfs sneller gestegen dan het aantal starterswoningen. Dat komt naar voren uit een onderzoek dat het Kadaster heeft gedaan in opdracht van het onderzoeksjournalistieke platform Pointer van KRO-NCRV. Het Kadaster bevestigt de conclusies.