Gedeputeerde Christianne van der Wal, Frank Dekkers, presentator Sander Schimmelpenninck, Frans Dekkers, en Roland Dekkers (vlnr) bij de bekendmaking van het Gelders familiebedrijf van het jaar. DKC Totaaltechniek uit Wijchen sleepte de titel in de wacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerde Christianne van der Wal, Frank Dekkers, presentator Sander Schimmelpenninck, Frans Dekkers, en Roland Dekkers (vlnr) bij de bekendmaking van het Gelders familiebedrijf van het jaar. DKC Totaaltechniek uit Wijchen sleepte de titel in de wacht. © Monique Sutman

DKC Totaaltechniek Gelders Familiebedrijf 2019

Het Wijchense installatiebedrijf DKC is vanavond uitgeroepen tot Gelders Familiebedrijf van het jaar 2019. Uit handen van gedeputeerde Christianne van der Wal namen de trotse directeuren Frank en Roland Dekkers én hun vader de award in ontvangst.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.