Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerde Christianne van der Wal, Frank Dekkers, presentator Sander Schimmelpenninck, Frans Dekkers, en Roland Dekkers (vlnr) bij de bekendmaking van het Gelders familiebedrijf van het jaar. DKC Totaaltechniek uit Wijchen sleepte de titel in de wacht. © Monique Sutman

DKC Totaaltechniek Gelders Familiebedrijf 2019

Het Wijchense installatiebedrijf DKC is vanavond uitgeroepen tot Gelders Familiebedrijf van het jaar 2019. Uit handen van gedeputeerde Christianne van der Wal namen de trotse directeuren Frank en Roland Dekkers én hun vader de award in ontvangst.

,,Yes, het is gelukt!”, riep winnaar Frank Dekkers uit direct na de bekendmaking. ,,Het is fantastisch”, vervolgde hij, waarna hij alle familieleden, van jong tot oud, en alle medewerkers bedankte voor hun aandeel in het bedrijf.

DKC, in 1962 opgericht door de vader en opa van de twee huidige eigenaren, is onder meer gespecialiseerd in werktuigbouw en elektrotechniek. Het bedrijf kwam in 1993 in handen van broers Frank en Roland, al kijkt mede-oprichter Frans nog regelmatig mee op het Wijchense bedrijventerrein Bijsterhuizen. DKC houdt zich zoal bezig met grote gebouwen die van het gas af willen en renoveert nu bijvoorbeeld de Eusebiuskerk in Arnhem. De installaties daar worden vernieuwd met als doel energiezuiniger te worden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
65'
0-0
FeyenoordFEY
away logo