Gedeputeerde Christianne van der Wal, Frank Dekkers, presentator Sander Schimmelpenninck, Frans Dekkers, en Roland Dekkers (vlnr) bij de bekendmaking van het Gelders familiebedrijf van het jaar. DKC Totaaltechniek uit Wijchen sleepte de titel in de wacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Gedeputeerde Christianne van der Wal, Frank Dekkers, presentator Sander Schimmelpenninck, Frans Dekkers, en Roland Dekkers (vlnr) bij de bekendmaking van het Gelders familiebedrijf van het jaar. DKC Totaaltechniek uit Wijchen sleepte de titel in de wacht. © Monique Sutman

DKC Totaaltechniek Gelders Familiebedrijf 2019

Het Wijchense installatiebedrijf DKC is vanavond uitgeroepen tot Gelders Familiebedrijf van het jaar 2019. Uit handen van gedeputeerde Christianne van der Wal namen de trotse directeuren Frank en Roland Dekkers én hun vader de award in ontvangst.

4 reacties

 • Ronald Berrys

  1 jaar geleden
  Voor aanschaf van een airco contact gehad met dit bedrijf. Gunstige voorwaarden, (onderhoud doen we uiteraard ook voor u) en alles verliep vlotjes, dus de order gegund. Vervolgens 2 jaar later gebeld voor een onderhoudsbeurt. Ja, idd. U raadt het al. Dat doen wij niet. Wij kunnen dat bij particulieren niet meer doen. Dat is nl niet onze core-business. Maar bij verkoop ?  U bent hartelijk welkom bij ons. Leuk dat u ons deze order gunt !! Ja, en de consument zit nu met een probleem.
 • Juul

  1 jaar geleden
  Leuk! Mooi bedrijf!
 • Christian

  1 jaar geleden
  Gratis tip voor deze “winnaar”: betaal je leveranciers eens binnen de afgesproken termijn. Alvast bedankt.
 • Christel Dorgelo

  1 jaar geleden
  Wat leuk voor de familie Dekkers en geweldig dat Frans dit nog mag meemaken. Gefeliciteerd oud werkgever!
 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok