Volledig scherm
In de woning aan de parallelweg wordt dinsdag nog steeds onderzoek gedaan. © SK-Media

Dode man Cuijk heeft formeel nog steeds geen naam

CUIJK - De politie heeft tot nu toe, dinsdagmiddag, de identiteit van de man die zondagmiddag dood werd gevonden in een appartement in Cuijk en door een misdrijf omgekomen is, niet officieel kunnen vaststellen.

De onderzoekers van de politie vermoeden dat het de bewoner van de tegenover het station gelegen flatwoning is. „Het met 100 procent zekerheid vaststellen van de identiteit mag voor de buitenstaander misschien lang duren, maar daar liggen specifieke redenen aan ten grondslag, waar we nu niet verder op ingaan", legt een politiewoordvoerder uit.

Betrokkenheid
De 28-jarige man uit Cuijk die maandagmiddag is aangehouden en verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de flatbewoner, zit nog vast. De politie sluit, aldus een woordvoerder dinsdagmiddag, meer aanhoudingen nog altijd niet uit.

Beginfase
Over de aanleiding voor het geweldsmisdrijf aan de Parallelweg en hoe de man om het leven is gebracht, zegt de politie niks. „Het onderzoek zit nog maar in de beginfase. Als we nu te veel zeggen, kan dat de latere rechtsgang in de weg staan", verklaart de zegsman.

Aan de zaak van de dode man werken 20 rechercheurs.