Vitesse-captain Danilho Doekhi baalt nadat Dundalk FC de 1-2 maakt. ,,Gelukkig maakten we daarna nog gelijk. Daardoor is winnen in Ierland voldoende.”
Volledig scherm
PREMIUM
Vitesse-captain Danilho Doekhi baalt nadat Dundalk FC de 1-2 maakt. ,,Gelukkig maakten we daarna nog gelijk. Daardoor is winnen in Ierland voldoende.” © Pro Shots / Paul Meima

Doekhi vol ongeloof na debacle tegen Dundalk: ‘We mogen niet door deze tegenstander uitgeschakeld worden’

ARNHEM - Óók hij zat vol ongeloof. Hoe kon het dat Vitesse er niet in was geslaagd om te winnen van Dundalk FC? Danilho Doekhi van de Arnhemse club was diep teleurgesteld na het gelijkspel (2-2) in de eerste wedstrijd van de Conference League.

7 reacties

 • M. Coole

  1 maand geleden
  Rock Witten heeft uiteraard gelijk, maar Oyf gaat geen miljoenen spenderen. Hij heeft aangegeven dat Vitesse zelf de broek moet kunnen ophouden en de financiële huishouding op orde moet brengen. Daarnaast staat hij al garant en dat is hard nodig, want de jaarcijfers geven een langlopende schuld van 138 miljoen en een negatief eigen vermogen van 128 miljoen. FTM publiceerde dit ook, logisch dat Oyf niet investeert. Wat gaat hij in de toekomst doen met deze tekorten en garant staan?
 • Henny . Jansen

  1 maand geleden
  Ik ben het helemaal eens met Rock Witten. Haal eens een topper zoals Bony toen die tijd met deze huurlingen en transfervrije spelers pak je niet door. Doekhi Bero Tannane Bazoer Dasa willen allemaal weg. Deze Duitse wijze gaat het niet worden Verleden seizoen een goede start daarna met mazzel en slecht voetbal Europees gehaald. En moet je nu de voorbereiding zien een en al ellende. Daar komen de mensen niet meer voor naar het stadion meneer Spors Twee lichtpunten Manhoef Cornelissen.
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Dundalk? Dat spul smeer ik op de muur.
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  Elk jaar het zelfde gezeik niks versterken, maar veel spelers weg en veel spelers er weer in. Dit Vitesse is geen team. En weer geen echte spits. Voetbal is er om goals te scoren voor het publiek en dan heb je de grootste kans om te winnen. Wat is die miljardair toch met zijn speeltje van plan, koop toch eens VERSTERKING smeken wij U.
 • Robert Oeveren

  1 maand geleden
  Goals maken dat is een dingetje voor Vitesse. De nieuwe spits heeft mij niet kunnen overtuigen. Nu Openda ook nog geschorst is wordt de uitwedstrijd nog lastiger. Er zal veel moeten gebeuren om een meer kracht en dreiging te tonen.