The Passion komt naar Doetinchem. Het witte, verlichte kruis lag maandagmorgen als aankondiging al op De Bleek. Op de achtergrond de Walmolen.
Volledig scherm
PREMIUM
The Passion komt naar Doetinchem. Het witte, verlichte kruis lag maandagmorgen als aankondiging al op De Bleek. Op de achtergrond de Walmolen. © Jan Ruland van den Brink

Doetinchem haalt The Passion binnen: tv-evenement zonder publiek, maar ‘we zetten Achterhoek op de kaart’

DOETINCHEM - The Passion 2022 wordt Witte Donderdag 14 april gehouden vanaf het Simonsplein in Doetinchem. Maandagmorgen werd het tv-evenement van KRO-NCRV alvast aangekondigd vanaf De Bleek, vlak bij de binnenstad.

10 reacties

 • R Barlaeus

  6 maanden geleden
  Mooi evenement op een mooie locatie. Er gaan toch al bergen geld naar "cultuur" en dan is dit evenement een goede keuze. Goed voor de lokale bevolking, voor de Achterhoek en voor iedereen die het programma op TV gaat zien.
 • Gertie Kuiperij

  6 maanden geleden
  Misschien een rolletje voor Moïze de Chateleux kan goed toneel spelen.
 • Peters

  7 maanden geleden
  Ben blij dat ik mijn WOZ niet in deze gif gemeente hoef in te leveren. Want voor deze onzin is wel geld.
 • bernt tenissen

  7 maanden geleden
  vierhonderdenvijftigduizendeuro ! Elk weldenkend mens snapt dat je dit nooit gaat terugverdienen als de doelstelling is om Doetinchem beter op de kaart te zetten. Is er dan niemand bij de gemeente die hier een stokje voor kon steken ? Daar hadden we ook de helft van het PFAS blusschuim mee kunnen opruimen van Rutgers Milieu om maar eens een betere investering te noemen.
 • Hugo Schaank

  7 maanden geleden
  Hartstikke leuk! Heel blij met wat aandacht in deze hoek. Is toch ook een soort van eer. Laten we nou eens niet op alle slakken zout leggen en trots zijn dat zoiets ook eens hier afspeelt . The Passion is een prachtige productie!