Zwaarbewapende bewakers, speurders in witte pakken en een flink peloton agenten: de politie heeft deze donderdag een grote inval gedaan bij een boerderij in Millingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwaarbewapende bewakers, speurders in witte pakken en een flink peloton agenten: de politie heeft deze donderdag een grote inval gedaan bij een boerderij in Millingen. © Theo Peeters

Drie dagen, drie drugslabs opgerold: vanwaar de hausse? Dit zijn mogelijke verklaringen

Een drugslab in Lunteren, een drugslab in Overasselt, en donderdag ook een in Millingen. Inderdaad, zegt de politie, het aantal opgerolde drugslabs lijkt toe te nemen. Drie mogelijke verklaringen.

9 reacties

 • H Vink

  2 maanden geleden
  @Vivian Als het overgrote deel naar het buitenland gaat, is het gebruik aanpakken (hier in Nederland) van minimale invloed. Dat zou het minstens op Europees niveau moeten en je weet hoe moeilijk dat voor elkaar te krijgen is.
 • Arie van den Berg

  2 maanden geleden
  @Japie, denk toch eens na voordat je zoiets aan het papier toevertrouwd.
 • Vivian Hansen

  2 maanden geleden
  Gebruik aanpakken! Ook beter voor reductie verkeersongevallen (hoge zorgkosten) en overlast openbare ruimte (leefbaarheid en politieinzet).
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Misschien de boeren eerder hun geld geven en de stallen direct ombouwen naar woonhuizen, drie problemen in een keer opgelost.
 • Japie Lamers

  2 maanden geleden
  Het is voor boeren een alternatief voor het houden van vee en varkens. Want die worden door de LinkseGroenen verboden.