De brandstoftank van de grotere vrachtwagen raakte beschadigd. Voor de duidelijkheid: de beschonken bestuurder zat niet in deze truck, maar in een andere, kleinere truck die tegen de brandstoftank van deze vrachtwagen aanreed.
Volledig scherm
De brandstoftank van de grotere vrachtwagen raakte beschadigd. Voor de duidelijkheid: de beschonken bestuurder zat niet in deze truck, maar in een andere, kleinere truck die tegen de brandstoftank van deze vrachtwagen aanreed. © Jan Willem Kleinhorstman / NesUnited

Dronken trucker (54) na aanrijding op A1 door politie uit zijn cabine geplukt

Een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de A1 van Apeldoorn richting Hengelo ter hoogte van Deventer, heeft ervoor gezorgd dat er vanmorgen om 07.00 uur twee rijstroken dicht moesten. Één van de bestuurders is in beschonken toestand door de politie uit zijn cabine geplukt.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    4

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.