Liters drugsafval gedumpt aan de Bus in Asten. Steeds minder vaak worden de vaten in natuurgebieden gevonden. Wat wordt gevonden spoort niet met de van wat er allemaal aan synthetische drugs geproduceerd wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Liters drugsafval gedumpt aan de Bus in Asten. Steeds minder vaak worden de vaten in natuurgebieden gevonden. Wat wordt gevonden spoort niet met de van wat er allemaal aan synthetische drugs geproduceerd wordt. © Fotopersburo Bert Jansen/Pim Verkoelen

Drugsafval dringt verder door in ons voedsel, politie vraagt Wageningen onderzoek te doen

wur on drugsWAGENINGEN - Bij het verorberen van de verse groente op je bord tevens een hapje xtc meeprikken. Afval van drugs lijkt steeds verder door te dringen in ons voedsel, waarschuwt politiecommissaris Max Daniel. 

9 reacties

 • Jan Zomers

  7 maanden geleden
  Het valt me op dat de aardappels dit jaar een andere smaak hebben, vergeleken met dat van vorig jaar.
 • Ceciel Buijser

  7 maanden geleden
  @Dirk en @Carel, ik heb het stuk voor de derde keer gelezen maar ik kom dus NERGENS het woord 'klimaat' tegen. De correlatie van het klimaat met drugsafval ontgaat me eveneens. Dus vanwaar deze merkwaardige reacties?
 • Dirk de Vries

  7 maanden geleden
  In het weekend een pilletje en op woensdag demonstreren vanwege het klimaat. Gewoon omdat het kan, maar hypocriet is het wel.
 • Gert Staal

  7 maanden geleden
  Mensen die roken (wat uiteraard ongezond is) worden steeds meer als pseudo-criminelen gediscrimineerd, terwijl het gedoogde drugsbeleid een veel groter gevaar voor de mensheid is.
 • Klaas Vries

  7 maanden geleden
  Precies Els en Sander. De War on drugs heeft de laatste 50 jaar in de VS ook gewerkt als een tierelier.