Volledig scherm
PREMIUM
Ilona Storm, de moeder van het 9-jarige jongentje dat gisteravond is opgepakt doet haar verhaal tegen deze krant © Privéfoto/District8

Duindorpse moeder woedend over arrestatie zoon (9): ‘Hij weet niet eens wat een molotovcocktail is!’

Ilona Storm uit Duindorp is woedend op de Haagse politie. In haar pyjama stond ze gisteravond 2,5 uur lang voor het politiebureau naast het Kurhaus te wachten op haar 9-jarige zoon, die was gearresteerd. Volgens een brief van de burgemeester werd het jongetje opgepakt voor ‘rondlopen met een molotovcocktail’. De 39-jarige moeder gelooft daar helemaal niks van en doet haar kant van het verhaal.

Quote

Hij werd gefouil­leerd en al huilend in een politiebus­je gezet

Ilona Storm, Moeder

Storm vertelde gisteravond tegen haar 9-jarige zoon dat hij even mocht buitenspelen. De dag daarvoor mocht het jongetje niet naar buiten. ,,Dat vond ik veel te gevaarlijk met de onrust in de wijk. Zondag was het rustiger en ik kan hem ook niet heel het weekend thuis laten zitten.” 

Volgens de 39-jarige moeder was haar zoontje amper een uur buiten, toen agenten hem maanden om met zijn gezicht tegen een muur te gaan staan. ,,Hij werd gefouilleerd en al huilend in een politiebusje gezet. Hij is nog steeds erg aangedaan door alles en kon er vannacht niet door slapen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.