Duiven heeft het grootste kleine kerstdorp van Europa: ‘Nederland is een échte kersttrendsetter’

VideoVoor velen is dit hét kerstuitje van het jaar, een bezoek aan de kerstshow van Intratuin in Duiven. Komende zaterdag, 9 oktober, opent het spektakel voor publiek. Deze krant kreeg vast een uniek kijkje bij de kerstshow, terwijl het personeel nog druk bezig was met de finishing touch.

12 reacties

 • Joep Meij

  3 maanden geleden
  Voor de minima is het juist fijn dat het zo vroeg Kerst is. De Kerst zelf is al hartstikke duur, kun je mooi van te voren alvast wat moois voor in de boom kopen en het is een leuk uitje toch. Mensen hebben altijd wat te zeuren.
 • Ronald Brouwer

  4 maanden geleden
  Ben er per ongeluk 1x geweest en was niet de bedoeling om de kerst meuk te zien. Aan een medewerker de kortste route gevraagd naar waar ik moest zijn. Ik kom in die periode niet meer.
 • Ankie Bronckhorst

  4 maanden geleden
  Schandalig! Eerst Sinterklaas en pas daarna kerst. Het is alleen bedoeld om de kassen te spekken, maar wij boycotten Intratuin. Ze maken zo alleen maar de kerstsfeer kapot. Tegen de tijd dat het kerst is, hebben we er al genoeg van.
 • Bas van Berkel

  4 maanden geleden
  Wat laten mensen zich toch beïnvloeden. Als je veel meuk bij elkaar zet, dan vallen de monden vanzelf open van verbazing en dat vindt men dan mooooi. Hopelijk kunnen de schepen uit China het spul op tijd leveren.
 • Merel Van Gelder

  4 maanden geleden
  Een leuk en mooi bericht, als je als mens daar negatief op moet reageren is dat wel erg triest. De show is altijd prachtig, een kunstwerk!