Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Duurdere producten door exploderende energieprijzen: ‘Zorgwekkend voor mensen met lagere inkomens’

Huishoudens gaan dubbel getroffen worden door de exploderende energieprijzen. Niet alleen hun energiekosten lopen op, maar ook de prijzen van tal van producten. Diverse bedrijven zien zich genoodzaakt producten duurder te maken vanwege de hoge energieprijzen. Die zorgen voor flinke extra kosten.

24 reacties

 • J.P.M. Keurentjes

  1 week geleden
  Als iedereen die kan werken ook gaat werken ,hoe is het in godsnaam mogelijk dat in zo,n klein land met zo weinig mensen miljoenen van een uitkering leven ,hier is iets goed mis laat daar eens goed onderzoek naar doen ,iedereen die niet gehandicapt is kan werken en moet ook werken .
 • Gert Mans

  1 week geleden
  Marco Wegma: Spullen uit de Action en Primarkt is nog betaalbaar. Niet iedereen gaat winkelen in de PC Hooftstraat.
 • Karel van Klaveren

  1 week geleden
  @Silvia: Ik heb gestudeerd en daardoor verdien ik nu een goede boterham. Maar toen ik afstudeerde had ik een studieschuld van ruim 20.00 euro, die ik met hard werken weer aan de staat heb terugbetaald. Daarbij werk ik al gauw zo'n 60 uur per week. Maar ook voor mij worden alle zaken duurder. En jouw voorstel is dan om mijn zuur verdiende inkomen maar te verdelen onder diegene die het minder hebben. Ik wil best iemand helpen, geen punt. Maar op je lauweren rusten en de hand ophouden werkt niet.
 • Mattie Veld

  1 week geleden
  @Charles volgens mij is hier de vermogensbelasting juist hoger dan in andere landen.
 • gejah nijman

  1 week geleden
  charles, dat is niet helemaal waar. Ik ken iemand die daadwerkelijk het geërfde huis kon verkopen omdat de successie belasting niet op te brengen was. Je betaald hier best veel aan de overheid. Dit is ook niet echt eerlijk.