Theodoor Janzen heeft in huis een cockpit van een vliegtuig nagemaakt.
Volledig scherm
Theodoor Janzen heeft in huis een cockpit van een vliegtuig nagemaakt. © theo kock persfotografie

Een bijzondere kamer in huis? Laat het ons weten!

OproepIedereen heeft wel een bijzondere ruimte in huis. Een rommelhok waar je uren kunt doorbrengen voor je hobby. Een heerlijk buitenverblijf, of een ruimte waarin je iets moois hebt gebouwd dat iedereen moet zien. 

Voor een van onze rubrieken op Pagina Twee is De Gelderlander op zoek naar mensen die over hun opmerkelijke ruimte willen vertellen.

Zoals Theodoor Janzen die in deze krant vertelde over zijn zelfgebouwde vliegtuigcabine in zijn hobbykamer en Dirk-Jan Wiebe die zijn fietsenverzameling in de kelder liet zien.

Heb jij ook een ruimte waar je verknocht aan bent? Laat het ons weten! Mail naar pagina2@gelderlander.nl, stuur ons een bericht op Facebook of app ons op 06-13322268. Vermeld ook woonplaats, leeftijd en telefoonnummer. 

  1. LIVE | ‘Gisteren op de Dam? Blijf twee weken thuis!’, ruim miljoen besmettingen in Zuid-Amerika

    LIVE | ‘Gisteren op de Dam? Blijf twee weken thuis!’, ruim miljoen besmettin­gen in Zuid-Amerika

    Het is vandaag de eerste werkdag waarop de treinen weer volgens de normale dienstregeling rijden. Wel gelden voor de reizigers regels, zoals het gebruik van een mondkapje en zijn er een beperkt aantal zitplaatsen. Druk is het overigens niet. Het lijkt erop dat veel mensen vooralsnog thuis werken. Rustig was het gisteren op de Dam in Amsterdam bij een anti-racismeprotest beslist niet. ‘Blijf twee weken thuis’, klinkt het nu waarschuwend. Burgemeester Halsema krijgt de wind van voren, omdat ze niet optrad. We houden je in ons liveblog op de hoogte van het laatste coronanieuws.