De oude energiecentrale in eerder stadium van sloop. 2019 . Engiecentrale
Volledig scherm
PREMIUM
De oude energiecentrale in eerder stadium van sloop. 2019 . Engiecentrale © Gerard Verschooten

Een gewone werkdag in de oude kolencentrale, maar dan is er grote consternatie: waar is Geoffrey?

In het harnasIedere week overlijdt er in Nederland iemand door een bedrijfsongeval. Als het net is gebeurd, komt het volop in het nieuws, maar dan volgt de stilte. Wat is er misgegaan? Hoe is het afgelopen? Vaak hoor je er niks meer over. De Gelderlander sprak met nabestaanden, werkgevers en collega’s die met een bedrijfsongeval te maken kregen. Dit is deel drie: over sloper Geoffrey die verongelukte in de oude kolencentrale in Nijmegen.

3 reacties

 • Cor Koenen

  2 weken geleden
  Ik kan zelf een hele grote sloper en die zag het niet zitten om de centrale te slopen.hij vertelde mij ik kan daar niets aan verdienen.
 • johan Barn

  2 weken geleden
  ik vind het eerlijk gezegd gemakzuchtig dat engie zich achter de emoties van de nabestaande probeert te verbergen. die gevoelens komen vroeger of later toch wel een keer terug en wij als algemeen publiek mogen best een tipje van de sluier lichten.
 • Marco Tom

  2 weken geleden
  Weer een knoop in mijn maag.
 1. Meeliften naar Kiev: ‘Als we onderweg in handen van de Russen vallen, gaan we eraan’
  PREMIUM

  Meeliften naar Kiev: ‘Als we onderweg in handen van de Russen vallen, gaan we eraan’

  Zou het deze keer dan toch lukken? Ik vraag het me serieus af, wanneer ik woensdag Konstantin – zeg maar Kosta - aan de lijn krijg, een in Lviv gestrande makelaar uit Kiev. Een week geleden verdiende hij nog grof geld met met het bouwen en verkopen van flats, maar de oorlog maakte daar abrupt een einde aan. Nu staat hij op het punt om met zijn Renault Master – bouwjaar 2016 - vanuit het westelijke Lviv met hulpgoederen naar het belegerde Kiev te vertrekken. En ik mag meerijden.