De populaire taxi-app Uber is vanaf dinsdag ook te gebruiken in Gelderland! Chauffeurs gaan vanaf dan rijden in Arnhem en Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De populaire taxi-app Uber is vanaf dinsdag ook te gebruiken in Gelderland! Chauffeurs gaan vanaf dan rijden in Arnhem en Nijmegen. © ANP XTRA

Een Uber-taxi pakken in Arnhem of Nijmegen? Vanaf vandaag kan het

ARNHEM/NIJMEGEN - Taxidienst Uber gaat vanaf dinsdag rijden in Arnhem en Nijmegen. De uit de Verenigde Staten afkomstige dienst was tot dusver alleen actief in de Randstad en in Eindhoven.

8 reacties

 • Bas Derks

  4 maanden geleden
  Diensten zoals Uber en Lyft zijn de toekomst. De auto's zijn nieuw en schoon en met het beoordelen van klant en chauffeur, wordt de kwaliteit geborgd. Ik gebruik dit al jaren met grote tevredenheid, ook ben ik zelden een ontevreden chauffeur tegengekomen. Mooi dat dit nu ook in Nijmegen kan. Succes
 • Christiaan Dijkstra

  4 maanden geleden
  @Marjolijn Dehue Ieder zijn/haar keuze.
 • Marjolijn Dehue

  4 maanden geleden
  @Anneke Dijk. Ik neem een taxi om snel van A naar B te komen. De chauffeur hoeft van mij niet leuk te zijn, alleen netjes, kundig en ervaren en betaal er graag wat meer voor.
 • Christiaan Dijkstra

  4 maanden geleden
  Bisschophamer straat naar wijchenseweg kost met taxi ong 19 euro. Met Uber nog geen 10 euro. Wat mij betreft is Uber welkom.
 • Mark Pier

  4 maanden geleden
  Succes met de Uber chauffeur Anneke Dijk!