Volledig scherm
Jeroen Verhoeven met zijn dochtertje in BZZY in Nijmegen. © Bert Beelen

Eigenaar BZZY zoekt redder in nood na overlijden vrouw

ARNHEM/ NIJMEGEN -Eigenaar Jeroen Verhoeven van de succesvolle Hollandse maaltijdverzorger BZZY is op zoek naar jonge ondernemers die zijn zaken in Arnhem en Nijmegen kunnen redden.Hij heeft zijn winkels noodgedwongen moeten sluiten na het plotselinge overlijden van zijn vrouw Malou, medeoprichter van de keten voor BZZY.

„Alleen doorgaan is geen optie", zegt Verhoeven geëmotioneerd. „Ik ben nu alleen verantwoordelijk voor ons kindje."

Schot in de roos
Het paar opende in 2008 hun eerste winkel aan de Tweede Walstraat in Nijmegen. Hun Healthy Fastmeals, bestemd voor mensen die 'te bizzy' zijn om te koken, bleek een schot in de roos. De maaltijden kregen namen als Andijvie Boost, Bloemkool Blend en Rucola Breeze.

Arnhem
Vorig jaar oktober opende BZZY een tweede vestiging op het nieuwe station Arnhem naast bioscoop Pathé.

'Hartverwarmend'
Liefhebbers van BZZY reageren ontzet op de sluiting van de zaken en de intens trieste aanleiding. Verhoeven noemt hun reacties 'hartverwarmend' en erkent volmondig dat het bedrijf een herstart verdient.

„Ik ben op zoek naar mensen die kansen zien, iemand die in de winkels mee kan draaien, ons concept kan overnemen of mee kan helpen om een andere oplossing te zoeken. Een held die aan de slag wil met een startup in gezond eten. Het zou eeuwig zonde zijn als BZZY zou verdwijnen."

Lees het hele interview met Jeroen Verhoevenin de papieren krant van 27/10/2016, in onze betaalde online-krant, of in onze apps.