Na de Brand in 2019 is ABC in Velp niet meer open geweest. Het gebouw is qua interieur compleet vernieuwd. Zaterdag mogen de gasten weer komen. Eigenaar Maarten Meurs in de nieuwe frisdrankhoek waar via touchscreens kan worden getapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de Brand in 2019 is ABC in Velp niet meer open geweest. Het gebouw is qua interieur compleet vernieuwd. Zaterdag mogen de gasten weer komen. Eigenaar Maarten Meurs in de nieuwe frisdrankhoek waar via touchscreens kan worden getapt. © Ed van Alem

Eindelijk: een brand en coronacrisis verder kan megarestaurant ABC in Velp weer open

De koelingen worden gevuld, de ramen gezeemd. Het ABC restaurant in Velp bij Grave gaat zaterdag weer open. Na, pak hem beet, twee jaar dicht te zijn geweest. Op een luttele vier weken in september/oktober van vorig jaar na dan. Maar het komende weekend is nagenoeg volgeboekt. Je kunt er als gast ‘al bijna niet meer terecht’.

2 reacties

  • J. Zomers

    1 maand geleden
    De 1,5 meter zal niet lang meer duren, bijna iedereen is gevaccineerd.
  • E. Uphoff-kersten

    1 maand geleden
    Wat een geweldig succes voor Maarten Meurs. Een fantastische ondernemer. Chapeau. Zijn restaurant is een geweldig concept. Heerlijk eten. Voor iedereen veel keus en van goede kwaliteit. Fijn dat ze weer open gaan. Hoop alleen dat de prijs niet flink verhoogd is.