PREMIUM
Estée Strooker stopt met ‘haar kindje’: ‘Heel erg klaar met dat blondemeisjesimago’
Ze was twintig toen ze met haar blonde lokken en vrolijke verschijning plots een bekende Nederlander werd. En dat was precies wat Estée Strooker wilde. Maar na een achtbaan van twaalf jaar én een eigen toko is het tijd voor een pauze. In december stopt ze met ‘haar kindje’.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM9
Meer uren per dag werken in minder dagen, kan het?
Meer tijd voor ons sociale leven, minder files en minder drukte bij de kinderopvang. Om de problemen op de arbeidsmarkt aan te pakken, komt internist en hoogleraar Marcel Levi met een opmerkelijk voorstel: ga hetzelfde aantal uren werken in minder dagen. -
PREMIUM
Chef-kok Estée Strooker gaat uit de kleren voor kalender: ‘Bloot met een knipoog’
ARNHEM - Bloot voor brood. Zo heet de kalender die later deze maand uitkomt. Aan deze actie van en voor de horeca werkte ook Estée Strooker mee. De van tv bekende Arnhemse chef-kok moest ervoor uit de kleren. -
PREMIUM
Arnhemse restaurants gooien het roer om: ‘Lunchen is het nieuwe dineren’
ARNHEM/ VELP/ HEELSUM - Geen diner? Dan vijf, zes of zelfs zeven gangen tijdens de lunch. Vanwege de avondlockdown focussen Arnhemse horecazaken noodgedwongen op de lunchtijd. -
PREMIUM
Na 11 jaar stopt deze voormalig winnares van MasterChef (31) met haar restaurant: ‘Ik zoek nu de vrijheid’
ARNHEM - Estée Strooker (31) stopt met restaurant ’t Amusement in Arnhem. Kerstavond is het laatste diner. Na lang twijfelen heeft de topkok de knoop doorgehakt. ,,Ik was 20 toen ik begon. Pas als ik de trein die al elf jaar doorraast stilzet, kan ik zien wat ik nog meer kan en wil.” -
interview
Paniek om een dringend mailtje van de baas: waarom ons brein soms worstelt met werk
Kenniswerk is zwaar voor onze mentale gezondheid, ziet Christianne Vink, psycholoog en auteur van Het grote hoe ik werk boek. Ze ontmoet in haar praktijk werkenden die worstelen met vermoeidheid en stress, en zich tegelijkertijd moeilijk kunnen concentreren. Wat kun je daaraan doen?
-
PREMIUM
Haute cuisine in Hotel Haarhuis dankzij samenwerking met topkok Estée Strooker
ARNHEM - Hotel Haarhuis en restaurant ’t Amusement gaan samen iets nieuws proberen nu beide door corona zijn getroffen. De private dinner service. Voor wie eens echt lekker luxe wil doen. -
-
-
PREMIUM
Een kookboek voor en door Arnhemmers: meer rekening houden met klimaat begint in je eigen keuken
Meer rekening houden met het klimaat? Dat doe je volgens Jeannette van Mullem niet alleen door zonnepanelen op je dak te leggen, maar ook door duurzamer te koken. Over hoe je dat doet, schreef ze in opdracht van de gemeente Arnhem het Arnhem Aan Tafel Kookboek. -
Koken & Eten
Hygiëne in de keuken: maak ook je kruidenpotjes af en toe goed schoon
Veel gevallen van voedselvergiftiging ontstaan thuis, aldus het RIVM. De meeste bacteriën in de keuken denk je waarschijnlijk te vinden in de keukenhanddoek, vuilnisbak of snijplank, maar uit een nieuwe studie blijkt dat kruidenpotjes nog grotere bacteriemagneten zijn.