Volledig scherm
Het bord op de gevel van de Exit Room in Elst. © Erik van 't Hullenaar

Exit Room Elst plots in de verkoop

ELST - Nog voordat er ook maar één iemand uit heeft weten te ontsnappen heeft Menzo Doornberg zijn Exit Room alweer in de verkoop gedaan. Meer dan twee jaar bouwde de ondernemer aan de Ambachtsweg in Elst aan zijn 'ontsnappingskamer'. Maar sinds vorige week staat deze ter overname aangeboden op Marktplaats.

In de advertentie laat Doornberg weten dat de Escape Room voor 15 november verkocht moet zijn. Om die reden ishet overnamebedrag volgens hem 'slechts een fractie van de totale opbouwkosten'.

'Een door een gespecialiseerd, onafhankelijk bedrijf uitgevoerd onderzoek heeft een omzetverwachting berekend van circa 86.000 euro', zo valt in de advertentie te lezen.

Onbereikbaar
Waarom Menzo Doornberg zijn Exit Room niet zelf wil exploiteren is niet duidelijk. De jonge ondernemer is onbereikbaar voor commentaar. Ook de verhuurder van het pand zegt hem niet te kunnen bereiken.

Meer over de Exit Room in Elst in De Gelderlander, editie Betuwe,van zaterdag 5 november, als e-paper te lezen via krant.gelderlander.nl

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
2-3
ExcelsiorEXC
away logo
home logo AjaxAJA
EINDE
2-0
FeyenoordFEY
away logo
home logo Willem IIWIL
EINDE
1-1
FC GroningenGRO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
46'
0-1
PSVPSV
away logo