De na de botsing zwaarbeschadigde tractor van Bert en Bertine.
Volledig scherm
PREMIUM
De na de botsing zwaarbeschadigde tractor van Bert en Bertine. © Persbureau Heitink

Familie van boer Bert gefrustreerd na tractorongeluk A12: ‘Strooi geen verhalen rond die niet waar zijn’

Hun bezoek aan het boerenprotest woensdag in Stroe eindigde voor een Nieuwerbrugs gezin met een zwaar ongeval op de A12 bij Ede. Van alle kanten komt er hulp.

39 reacties

 • Hans Kuypers

  2 maanden geleden
  @Mattie. Geen idee, waar je je conclusie op baseert. Ik heb heel lang op een boerenbedrijf gewoond en gewerkt. Rijden op de snelweg met een trekker met drie personen in de cabine is onverantwoord. En voor de rest hoop ik dat de boer weer snel herstelt, zodat hij met zijn bedrijf aan de slag kan om dat zo mogelijk toekomstproof te maken
 • Wilma Keijman

  2 maanden geleden
  Ze waren gewaarschuwd dat ze NIET de snelweg op mochten!. Hoop dat ze alsnog allemaal op de bon geslingerd worden, levensgevaarlijk! Zo zie je maar!..
 • Albert Kooiker

  2 maanden geleden
  Die stomme eikel had nooit met zijn speelgoedtractortje op snelweg mogen rijden, en Dan ook nog zijn gezin aan gevaar blootstellen. Wat xijn die dreigboeren toch stomme idiots.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  @Hans een lekker empathische reactie, zeg dan gewoon dat je iets tegen de boeren hebt, en draai er niet zo omheen. Dat doen ze in Den Haag wel!
 • Hans Kuypers

  2 maanden geleden
  Tractoren horen niet op de snelweg. Los daarvan, klaarblijkelijk zat het gezelschap met zijn drieën in de cabine van de trekker. Daar zijn deze voertuigen niet voor bedoeld. Deze drie mensen zijn dus het slachtoffer geworden van een massahisterische boerenbeweging, die zijn energie beter kan stoppen in het verbeteren van de bedrijfsvoering van hun bedrijf.