Floor en Peter zoeken een woning.
Volledig scherm
PREMIUM
Floor en Peter zoeken een woning. © Rolf Hensel

Floor en Peter willen samenwonen, maar vind als jong stel maar eens een woning die rolstoelvriendelijk is

Ze zijn verliefd en willen samenwonen. Floor Steggerda en Peter Buse verschillen in niets van andere stellen. Op een ding na. Floor is geboren met Spina Bifida (een open rug) en zit in een rolstoel. Ze heeft een woning nodig die gelijkvloers is. Op de begane grond of bereikbaar met een lift. Vind zo’n woning maar eens op de huidige krappe woningmarkt.

13 reacties

 • E. Leenheer

  2 maanden geleden
  Nijmegen, Arnhem kijk op fokuswonen.
 • Hans Wagemaker

  2 maanden geleden
  Via http://entree.nu staat te huur mijn oude woning te Babberich, voormalig klooster op de b.g.g. van ruim 74m2, 's Herenhof 2 welke geheel rolstoelvriendelijk! Heb er twee met plezier gewoond. Complex telt 10 appartementen (beneden/boven woningen). Verhuurder Baston te Zevenaar. Succes. ;)
 • Peter Daenszen

  2 maanden geleden
  @Japie lamers Hoeveel jaar was dat geleden? Waarschijnlijk waren de huizen de prijzen 1/3e van wat het nu was en verdiende je nog meer ook (koopkracht was vroeger hoger). Erg kortzichtig. Ik ben alleenstaand en heb een beneden modaal inkomen, door de enorme inflatie en lonen die niet meestijgen lukt het mij überhaupt niet om te sparen! In wat voor wereld leven die boomers? De jeugd wordt zwaarder belast dan wie dan ook.
 • johan Barn

  2 maanden geleden
  probeer uberhaubt maar een woning te vinden, ik ben al een jaar bezig en ben al die tijd welgeteld 2 keer uitgenodigd, waarvan 1 keer niet doorging.
 • Japie lamers

  2 maanden geleden
  Ik kan maar één ding zeggen, sparen, sparen en nog eens sparen. Allebei werken, veel overuren maken en veel sparen. De jeugd spaart niet meer, alles moet er doorheen gedraaid worden. Toen ik een huis kocht had ik meer dan 50% van de koopsom gespaard.