Bertus Klomp bij het getekende portret van zijn zoon. 21 jaar was Freddy toen hij verongelukte in een scherpe bocht van de Meulunterseweg in het buitengebied van Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
Bertus Klomp bij het getekende portret van zijn zoon. 21 jaar was Freddy toen hij verongelukte in een scherpe bocht van de Meulunterseweg in het buitengebied van Ede. © Herman Stöver

Freddy verongelukte 31 jaar geleden in het buitengebied: ‘In mijn droom rijd ik dezelfde route’

LUNTEREN - ,,Hij zal nooit ouder worden”, zegt Bertus Klomp, terwijl hij opkijkt naar het portret van zijn zoon aan de wand. Vrolijke ogen onder een enorm bos krullen. Een knappe gozer. 21 jaar was Freddy toen hij verongelukte in een scherpe bocht van de Meulunterseweg. 31 jaar geleden alweer, maar het leven van zijn ouders kreeg nooit meer écht glans. ,,We worden ouder, maar ik mis hem alleen maar meer en meer.”

3 reacties

 • Dineke Roseboom

  1 jaar geleden
  Sterkte ook nu toegewenst🙏
 • Janneke van der Tas

  1 jaar geleden
  Dit verdriet, het verlies van je kind, daar kom je nooit overheen. Mijn zoon heeft twee ernstige verkeersongelukken overleefd , waaronder een zwaar eenzijdig auto-ongeluk Apeldoornseweg. Hij is nooit meer de oude geworden, maar ik heb hem nog. Ik vind het bewonderenswaardig dat meneer Klomp "zijn verhaal" doet, voel intens met hem mee en wens Bertus heel veel sterkte en kracht.
 • Joëlle Janssen

  1 jaar geleden
  Mooie woorden...heel veel sterkte...nog steeds...