Bertus Klomp bij het getekende portret van zijn zoon. 21 jaar was Freddy toen hij verongelukte in een scherpe bocht van de Meulunterseweg in het buitengebied van Ede.
Volledig scherm
PREMIUM
Bertus Klomp bij het getekende portret van zijn zoon. 21 jaar was Freddy toen hij verongelukte in een scherpe bocht van de Meulunterseweg in het buitengebied van Ede. © Herman Stöver

Freddy verongelukte 31 jaar geleden in het buitengebied: ‘In mijn droom rijd ik dezelfde route’

LUNTEREN - ,,Hij zal nooit ouder worden”, zegt Bertus Klomp, terwijl hij opkijkt naar het portret van zijn zoon aan de wand. Vrolijke ogen onder een enorm bos krullen. Een knappe gozer. 21 jaar was Freddy toen hij verongelukte in een scherpe bocht van de Meulunterseweg. 31 jaar geleden alweer, maar het leven van zijn ouders kreeg nooit meer écht glans. ,,We worden ouder, maar ik mis hem alleen maar meer en meer.”

3 reacties

 • Dineke Roseboom

  1 maand geleden
  Sterkte ook nu toegewenst🙏
 • De Gelderse Gravin

  1 maand geleden
  Dit verdriet, het verlies van je kind, daar kom je nooit overheen. Mijn zoon heeft twee ernstige verkeersongelukken overleefd , waaronder een zwaar eenzijdig auto-ongeluk Apeldoornseweg. Hij is nooit meer de oude geworden, maar ik heb hem nog. Ik vind het bewonderenswaardig dat meneer Klomp "zijn verhaal" doet, voel intens met hem mee en wens Bertus heel veel sterkte en kracht.
 • Joëlle Janssen

  1 maand geleden
  Mooie woorden...heel veel sterkte...nog steeds...
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?