Volledig scherm
PREMIUM
© ROBIN UTRECHT

Frustratie bij zorgmedewerkers door voordringers voor prik: ‘We staan steeds in de verkeerde rij’

ARNHEM - Zorginstellingen in de thuiszorg en in de gehandicaptenzorg zien tandenknarsend hoe groepen die volgens de minister nog niet aan de beurt zijn, al wel een vaccin toegediend krijgen. Hun medewerkers moeten daardoor langer wachten. ,,We hebben het idee dat we telkens in de verkeerde rij staan.’’ 

18 reacties

 • Anita Jordens

  1 maand geleden
  Bij brabantzorg is ook echt iedereen gevaccineerd. Zelfs de keukenbrigades en logistiek personeel van verzorgingshuizen aan toe !!!! En wij als thuiszorgmedewerkers hebben het nakijken. Hier zijn wij en al onze clienten de dupe van. Dit zijn niet alleen ouderen, maar ook jonge mensen die thuis verzorgt worden b.v tussen twee behandelingen voor kanker. Deze mensen kunnen daar echt geen corona bij gebruiken, kwetsbaar als ze zijn. Hopelijk denken die voorkruipers daar ook eens aan !!!
 • M. G.

  1 maand geleden
  Eén van de belangrijke redenen van het wijzigen van de vaccinatie volgorde is geweest omdat de vaccins van Pfizer niet of minder geschikt leken voor kwetsbare mensen. Daarom is toen besloten om zorgmedewerkers te vaccineren zodat deze mensen toch beschermd zouden zijn. Dit heeft dus niks te maken met voordringen.
 • Jan Brouwer

  1 maand geleden
  Ouderen zijn gefrustreerd door voordringen van zorgmedewerkers enz.
 • tgm beuningen

  1 maand geleden
  De meningen over de juiste volgorde zijn niet overal gelijk, dus dat er hier en daar (mogelijk terecht) wordt afgeweken van de geadviseerde volgorde kan toch geen verrassing zijn. Los daarvan, verwachten of zelfs eisen dat iets overal 100% 'correct' verloopt is zo ie zo al weinig realistisch. Weinig reden voor ophef wmb.
 • Walter Verberg

  1 maand geleden
  Ben thuiszorg medewerkster elke dag cliënten douchen. Deze cliënten worden deze week ingeënt. Maar wij komen bij 20 clienten per dag en worden maar niet ingeënt. Hoe scheef is deze verdeling voor mij onbegrijpelijk.
 1. Jonathan loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen
  Play

  Jonathan loopt elke dag 14 kilometer voor de daklozen

 2. Braziliaanse president: Hou op met jammeren over coronadoden
  Play

  Braziliaan­se president: Hou op met jammeren over coronado­den