ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Gedwongen verkoop boerenbedrijven moet van D66 in formatie worden geregeld: ‘Ik zie er een breed draagvlak voor’

Dat boeren desnoods gedwongen worden hun bedrijf te verkopen om het stikstofprobleem op te lossen, wil D66 in de formatie gaan regelen. Wat de partij betreft wordt in het nieuwe regeerakkoord een van de twee plannen die hiervoor bestaan opgenomen. 

37 reacties

 • ab Marle

  10 maanden geleden
  Wat een conservatieve reageerders heeft de Gelderlander toch.
 • Piet Biemans

  10 maanden geleden
  Het hele stikstofdossier in Nederland is een Brussels Procedureel dossier. Al die Natura 2000 gebieden met een Nederlands Habitatprobleem waardoor als die boerderijen vlakbij blijkbaar weg moeten is geritseld door de milieuclubs via Brusselse wetgeving In al die overige Europese landen lopen deze procedures niet ,zeker niet juridisch maar ook niet wegens grote natuurgebieden. Hier in Nederland kunnen die milieuclubs de rechters inschakelen met Postcodeloterij sponsoring. Dus nieuwe verkiezingen.
 • Roelof Van Minnen

  10 maanden geleden
  bij gedwongen uit koop dan begint het gedonder dit kan lijden tot ontwrichting van onze economie de uitstoot door de boer is is nog geen 10% van als wat er in de lucht wordt geblazen
 • Marco Wegma

  10 maanden geleden
  Tuurlijk want dan gaan we allemaal minder vlees eten. Lekker hypocriet. Het vlees moet dan uit het buitenland komen waar we nul controle op hebben. Dat geld voor zowel de gezondheid van de dieren als de kwaliteit. En dat voor een partij die denkt ondertussen de verkiezingen gewonnen te hebben maar nu op 6 zetels minder staan door hun egocentrische gedram en irritante manier van “ jullie zijn klein en ik ben groot” mentaliteit.
 • Tjeu Claase

  10 maanden geleden
  Dit land is dood- en doodziek!