AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

‘Geen reden voor onrust coronavaccin AstraZeneca in Nederland’: slechts één tromboseverdenking

DOESBURG - Het coronavaccin AstraZeneca heeft in Nederland nog maar tot één geval geleid waarbij er mogelijk sprake van is dat het vaccin heeft gezorgd voor trombose. Het is niet meer dan een verdenking en heeft niet geleid tot ernstige gevolgen.

19 reacties

 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  @Mattie, dan moet je er wel concreet bij vertellen wat er onjuist zou zijn en waarom je dat vindt. Zo is je commentaar nietszeggend: - De GEN vaccins zijn experimenteel en daarom tijdelijk toegelaten tot 2023 - De GEN vaccins neem je de facto op eigen risico met 'informed consent' - Er komt met 99% zekerheid een EU green pass, alleen reizen als je vaccin hebt - Er komt in april een testplicht in NL voor, in ieder geval voor niet essentiële voorzieningen. Of je neemt vaccin, glijdende schaal.
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  @Theo je hebt helemaal gelijk, er zijn hier een aantal onzin verspreiders, daar wordt je niet goed van. Ze hebben een eigen onjuiste interpretatie over het vaccineren.
 • Jan Bergmans

  2 maanden geleden
  Hallo Theo, de grondwet staat normaal gesproken ook geen mondkapjes en avondklok toe maar ja..... Met "tijdelijke" wetten lijkt de grondwet net op toiletpapier.
 • Pieter Zeeuw

  2 maanden geleden
  @Theo, je kunt straks NIET meer van niet - essentiële voorzieningen gebruik maken als je niet (een heel recente) test hebt of gevaccineerd bent. Dit wetsvoorstel is al in concept en ligt er consultatie. Dus NU nog niet maar vanaf half april wél. En wat dan wel of niet essentieel is zal de overheid wel voor U bepalen. Dat is GEEN ONZIN ! dat wetsvoorstel kun je zelf zo opzoeken en wordt breed ondersteunt door VVD66SPvdaGLCDA.
 • Joep Meij

  2 maanden geleden
  Gek dat veel mensen de kans op Corona krijgen minder erg vinden dan de kans dat een vaccinatie bijwerkingen heeft .
 1. Opnieuw veel doden na luchtaanvallen op Gaza: paus roept op tot wapenstilstand
  Play

  Opnieuw veel doden na luchtaan­val­len op Gaza: paus roept op tot wapenstil­stand

 2. Pro-Palestijnse demonstratie in Nijmegen: 'Free free Palestine'
  Play

  Pro-Palestijn­se demonstra­tie in Nijmegen: 'Free free Palestine'