Gemeenten delen amper boetes uit aan minderjarige carnavalsvierders met alcohol

videoWie minderjarig is en met carnaval in het openbaar alcohol drinkt, hoeft zich in de nodige gemeenten geen zorgen maken over een boete. Terwijl er in de meeste gevallen wel toezichthouders rondlopen om controles uit te voeren, worden minderjarigen nauwelijks betrapt met alcohol.

19 reacties

 • Wally

  3 jaar geleden
  Als de minimaal 2 Boa,s die ik in Alphen Gld heb gezien, geen drinkende jongeren hebben gezien dan mogen ze wel eens langs de oogarts.
 • Laurens

  3 jaar geleden
  Zolang er geen sprake is van comadrinken heb ik in iedergeval geen probleem met wat drinken tijdens carnaval. We schieten tegenwoordig op veel onderwerpen flink door.
 • jantuinman

  3 jaar geleden
  Beetje lastig handhaven toch? De bevolking bang maken is een middel van de overheid om de burger tussen de steeds smallere lijntjes te laten lopen. Als NL klaar is voor gele hesjes oid weten ze niet hoe ze zich moeten verstoppen.
 • karin

  3 jaar geleden
  laat ze lekker een biertje drinken ze komen er toch wel aan en dan worden ze een keer zat en slecht dan weten ze het gelijk hoe dat voelt deden wij vroeger ook en die gene die zegt wij niet die zijn scheinheilig 
 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  in het ziekenhuis is dikke vette boete    Niet de horeca en winkel bestraffen, maar de drinker Die weet donders goed dat het niet mag