Theo Kupper toont de papieren die bewijzen dat er een haag bij de voortuin moet staan. Zijn buren hebben die verwijderd om een oprit aan te leggen waar ze hun camper kunnen neerzetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Kupper toont de papieren die bewijzen dat er een haag bij de voortuin moet staan. Zijn buren hebben die verwijderd om een oprit aan te leggen waar ze hun camper kunnen neerzetten. © Annina Romita

Geparkeerde camper is buurtje doorn in het oog: ‘Als ik dit geweten had, had ik dit huis nooit gekocht’

BORNE - Een aantal mensen ergert zich aan een geparkeerde camper in hun buurt. Hun uitzicht wordt belemmerd. De eigenaren van het voertuig zijn zich van geen kwaad bewust.

38 reacties

 • Merel Van Gelder

  4 maanden geleden
  Beste Theo, de camper staat er nog geen maand per jaar. Ga u eens druk maken om belangrijke zaken, zoals uw slechte eigenschap zich irritant met anderen te bemoeien aangaande lutteloze zaken en zelfs hiervoor de media te benaderen. U bereikt nu het tegenovergestelde van wat u wil. Tijd voor zelfreflectie.
 • M Gouw

  4 maanden geleden
  Raar en reacties opwekkend artikel. Who cares.
 • Jean Moutarte

  4 maanden geleden
  Als dit de problemen zijn waar we de tijd en luxe voor hebben om ons druk over te maken dan leven we in een f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h land.
 • A.J. Opdam

  4 maanden geleden
  Vreselijk zo’n mannetje als Theetje die zich overal mee bemoeit en overal iets op aan te merken heeft.
 • Tom Hond

  4 maanden geleden
  Lekker dan koop je een huis met bij behoorende grond mag je zelf niet bepalen wat er op mag staan lijkt noord korea wel.
 1. Zorgen bij experts om hogere coronacijfers, kabinet vindt ingrijpen nu niet nodig
  bijna 6000 besmettingen

  Zorgen bij experts om hogere coronacij­fers, kabinet vindt ingrijpen nu niet nodig

  Het aantal coronagevallen is afgelopen etmaal met 5903 toegenomen. Dat zijn er 1569 meer dan het gemiddelde van de afgelopen zeven dagen. De stijging van het aantal nieuwe coronagevallen zet daarmee door, aldus het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). In het kabinet is geen paniek vanwege de stijgende cijfers. Het kabinet blijft waakzaam, maar ziet geen reden om al eerder te besluiten over het al dan niet aanscherpen van de coronaregels, aldus ingewijden.
 2. Voor fataal schot Baldwin ging al eerder wapen af op set ‘Rust’, cameraploeg vertrok om onveilige werksituatie

  Voor fataal schot Baldwin ging al eerder wapen af op set ‘Rust’, camera­ploeg vertrok om onveilige werksitua­tie

  Enkele dagen voordat acteur Alec Baldwin per ongeluk het schot loste waarbij cameravrouw Halyna Hutchins om het leven kwam, waren er ook al problemen met een filmwapen tijdens de opnames van de film Rust. Dat schrijven de LA Times en showbizz-site Deadline. Zeker zes leden van de cameracrew verlieten de filmset enkele uren voor het fatale incident. Ze hadden geklaagd over de slechte arbeidsomstandigheden.