Theo Kupper toont de papieren die bewijzen dat er een haag bij de voortuin moet staan. Zijn buren hebben die verwijderd om een oprit aan te leggen waar ze hun camper kunnen neerzetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Theo Kupper toont de papieren die bewijzen dat er een haag bij de voortuin moet staan. Zijn buren hebben die verwijderd om een oprit aan te leggen waar ze hun camper kunnen neerzetten. © Annina Romita

Geparkeerde camper is buurtje doorn in het oog: ‘Als ik dit geweten had, had ik dit huis nooit gekocht’

BORNE - Een aantal mensen ergert zich aan een geparkeerde camper in hun buurt. Hun uitzicht wordt belemmerd. De eigenaren van het voertuig zijn zich van geen kwaad bewust.

38 reacties

 • Merel Van Gelder

  1 jaar geleden
  Beste Theo, de camper staat er nog geen maand per jaar. Ga u eens druk maken om belangrijke zaken, zoals uw slechte eigenschap zich irritant met anderen te bemoeien aangaande lutteloze zaken en zelfs hiervoor de media te benaderen. U bereikt nu het tegenovergestelde van wat u wil. Tijd voor zelfreflectie.
 • M Gouw

  1 jaar geleden
  Raar en reacties opwekkend artikel. Who cares.
 • Jean Moutarte

  1 jaar geleden
  Als dit de problemen zijn waar we de tijd en luxe voor hebben om ons druk over te maken dan leven we in een f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h land.
 • A.J. Opdam

  1 jaar geleden
  Vreselijk zo’n mannetje als Theetje die zich overal mee bemoeit en overal iets op aan te merken heeft.
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  Lekker dan koop je een huis met bij behoorende grond mag je zelf niet bepalen wat er op mag staan lijkt noord korea wel.