Volledig scherm
Nunspeet - Zoekactie Ellen Hagenbeek. Foto: Familie zoekt in linie op de hei (foto: BramvandeBiezen)

Gevonden lichaam in natuurgebied is van vermiste Ellen (47) uit Nunspeet

Het lichaam dat vanmorgen is aangetroffen in de omgeving van Nunspeet blijkt inderdaad van de vermiste Ellen Hagenbeek uit die plaats. Dat laat de politie weten in een bericht op Facebook.

Het stoffelijk overschot werd vanochtend na een tip in een natuurgebied langs de N310 tussen Nunspeet en Elspeet gevonden. De politie sluit een misdrijf uit.

De Nunspeetse verdween afgelopen maandagavond en verliet daarbij haar woning zonder jas en tas. 

Haar auto werd een dag later aan de Elspeterweg tussen Nunspeet en Elspeet gevonden. De politie zette een grootscheepse zoektocht op touw waarbij zowel speurhonden als paarden en een helikopter werden ingezet.

Tip

Ook vandaag werd de zoektocht voortgezet, ditmaal samen met familie van de Nunspeetse en gespecialiseerde vrijwilligers. In het gebied dat daarbij is afgezocht werd uiteindelijk het lichaam niet gevonden. De tip die de politie kreeg leidde naar het natuurgebied langs de N310 tussen Nunspeet en Elspeet. Identificatie bevestigt nu dat het inderdaad om de 47-jarige vrouw uit Nunspeet gaat. 

Praten over zelfdoding kan bij hulp- en preventielijn ‘Zelfmoord? Praat erover’. Telefoon 0900-0113 of 113.nl.

Volledig scherm
Zoekactie Ellen Hagenbeek. foto Bram van de Biezen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.