Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

Graafse kinderverkrachter moet ruim vijf jaar de cel in voor jarenlang misbruiken van nichtjes

De 31-jarige Gravenaar, die tussen 2010 en 2014 de twee minderjarige nichtjes van zijn vriendin vele malen verkrachtte en misbruikte, moet voor 64 maanden de gevangenis in. Dat bepaalde het gerechtshof maandag in Den Bosch. 

2 reacties

 • M. van het Genoegen

  1 jaar geleden
  Is dat alles, ben benieuwd hoeveel hij had gekregen als het de nichtjes van zgn. belangrijke mensen van de rechtbank zelf waren geweest en kom niet aan met het verhaal ze zijn onpartijdig.
 • berrie den vossen

  1 jaar geleden
  ben ik de enige die vind dat de straffen bij dit soort misdaden best wel laag zijn? ook nu in deze zaak waar de straffen hoger zijn uitgevallen vind ik ze nog steeds laag. ik zou er haast wat van gaan denken.
 1. Geen beslissing presidentsverkiezing Brazilië, tweede ronde tussen Lula en Bolsonaro
  PREMIUM
  Met video

  Geen beslissing presidents­ver­kie­zing Brazilië, tweede ronde tussen Lula en Bolsonaro

  De Braziliaanse presidentsverkiezingen hebben zondag nog geen winnaar opgeleverd. De centrumlinkse Luiz Inácio Lula da Silva (76) behaalde met 48,4 procent de meeste stemmen, maar niet de absolute meerderheid. Op 30 oktober volgt een tweede ronde tussen Lula, die het land eerder leidde tussen 2003 en 2011, en zittend president Jair Bolsonaro (67), die 43,2 procent van de stemmen kreeg.