Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

Graafse kinderverkrachter moet ruim vijf jaar de cel in voor jarenlang misbruiken van nichtjes

De 31-jarige Gravenaar, die tussen 2010 en 2014 de twee minderjarige nichtjes van zijn vriendin vele malen verkrachtte en misbruikte, moet voor 64 maanden de gevangenis in. Dat bepaalde het gerechtshof maandag in Den Bosch. 

2 reacties

 • Marja van den Broek

  3 maanden geleden
  Is dat alles, ben benieuwd hoeveel hij had gekregen als het de nichtjes van zgn. belangrijke mensen van de rechtbank zelf waren geweest en kom niet aan met het verhaal ze zijn onpartijdig.
 • berrie den vossen

  3 maanden geleden
  ben ik de enige die vind dat de straffen bij dit soort misdaden best wel laag zijn? ook nu in deze zaak waar de straffen hoger zijn uitgevallen vind ik ze nog steeds laag. ik zou er haast wat van gaan denken.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.