Grimmige sfeer in kilometerslange file voor tankstation dat stunt met prijzen van 20 jaar geleden

Update + videoHet was maandagmiddag een enorme drukte bij tankstation Tinq in Veenendaal. De keten stuntte vanwege haar 20-jarig bestaan door de benzineprijs te laten zakken naar het prijsniveau van het oprichtingsjaar: 1 euro en 17 cent per liter. De actie leidde tot chaos, een gespannen sfeertje en veel teleurgestelde automobilisten.

34 reacties

 • R.A. Maat

  4 maanden geleden
  Het lijkt verdacht veel op een Amerikaanse rampenfilm. Snel hamsteren voordat ...... Wat een droevig scenario
 • Henke Schutte

  4 maanden geleden
  Mensen die op die actie afkwamen zijn de veroorzakers van de wanorde, niet degene die de actie heeft bedacht. Het is nog altijd jouw eigen keuze om daar op die tijd te willen tanken, niemand heeft je daartoe gedwongen.
 • theo houkes

  7 maanden geleden
  Idioten dit is toch levensgevaarlijk sommige hebben een kort lontje en dan heb je al ruzie of erger laat mense een uur inloggen op internet wie dan ingelogd is krijgt zijn geld terug van de tankbeurt dit kun je niet maken zo
 • WM Breda

  7 maanden geleden
  Kan een burgemeester dit soort akties niet verbieden? Mensen die moeten werken zoals vrachtwagenchaffeurs zijn de dupe van dit kinderachtige, verwerpelijke gedrag van mensen. De kosten zou ik als gemeente en politie verhalen op het tankstation. Het blijft een grote zielige vertoning.
 • Mark van Grave

  7 maanden geleden
  Sha Velthuis, veel moderne motoren tegenwoordig zijn van lichtgewicht aluminium, evenals de kleppen en klepzittingen. Die zijn niet goed meer bestand tegen de combinatie van schrale brandstof en grote hitte. En zijn ze bij 2.5K op de teller gewoon versleten. Ik heb zelf ook 20 jaar met veel plezier en probleemloos op LPG gereden. Het keuzegebrek aan nieuwe modellen was 1 reden, en 7000 ipv 25000km per jaar qua omslagpunt mbt wegenbelasting ook niet meer rendabel