Volledig scherm
Hans Kamperman. © Theo kock

Groenlose ondernemer offert zich op voor medicinale wietolie

GROENLO - Hans Kamperman uit Groenlo heeft zijn vijf met zorg gekweekte wietplanten door de politie in beslag zien nemen. Daarnaast zat hij twee nachten in een politiecel.

„Het ergste vind ik dat de oogst verloren is gegaan zodat ik zieke mensen niet van medicinale wietolie kan voorzien", zegt Kamperman. „Ik ben niet zielig, wist dat ik risico nam, maar ik hoop dat ik niet voor niets een offer breng."

Legalisatie
Daarmee doelt de idealistisch ingestelde ondernemer op legalisatie van wietteelt, zodat de medicinale wietolie in alle openheid aan bijvoorbeeld kankerpatiënten kan worden toegediend. „Maar dan moeten alle natuurgenezers en homeopathie-artsen wel een keer samen een vuist maken, anders blijft het in de achterkamertjessfeer hangen."

Meer over deze kwestie in De Gelderlander van vrijdag 21 september, editie Achterhoek, of in de e-paper.

In dit filmpje wordt de geneeskundige kracht van wietolie uitgelegd.

THC geneest kanker en vele andere aandoeningen. Kijk deze film voor wat overtuiging, hoe zelf het medicijn te maken en krijg een indruk van het waarom dit niemand vertelt wordt. Waarom in godsnaam iedereen vergiftigen met chemo's als een plant je kan genezen??!! Inderdaad, je raad het al... Kanker veroorzaakt drama na drama, steeds meer.. Iedereen verliest er wel iemand aan, iedereen blijft maar geld geven voor onderzoek.. Maar de simpele oplossing? Die wordt al jarenlang achter gehouden!! Nederlands ondertiteld / NL subs

Live Voetbal

home logo VitesseVIT
47'
1-1
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
EINDE
1-0
NAC BredaNAC
away logo
home logo ADO Den HaagADO
EINDE
1-1
VVV-VenloVVV
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
EINDE
1-1
FC TwenteTWE
away logo